Colegul de platou pe care Nicoleta Luciu îl enerva de fiecare dată când filmau împreună. Actorul a povestit tot: „Aveam să fiu siderat”

Badea Violeta 01.07.2022, 20:28

„Inima de țigan” a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai urmărite seriale din țara noastră, iar Nicoleta Luciu a interpretat rolul principal. Bruneta a jucat extraordinar, iar trăsăturile sale frumoase au sucit mințile reprezentanţilor sexului puternic. Însă, un coleg de platou povestește că actrița avea un comportament care nu era deloc ușor de tolerat. Iată despre cine este vorba și cum îl enerva de fiecare dată vedeta când filmau împreună!

Actorul pe care-l enerva Nicoleta Luciu când filmau împreună

Telenovela „Inimă de țigan” a făcut furori în țara noastră, așa că românii îsi vor aminti multă vreme de-acum înainte de această producție de succes, care i-a avut în distribuție pe Lucian Viziru, Nicoleta Luciu, Denis Ștefan, Carmen Tănase, Gheorghe Visu sau Doinița Oancea.

De curând, Denis Ștefan, cel care a interpretat rolul lui Medalion Codruț Fieraru, și-a amintit cu drag de vremurile în care filma împreună cu Nicoleta Luciu.

Actorul a dezvăluit că frumoasa brunetă obișnuia să-l enerveze înainte de a da „Acțiune”, deoarece considera că joacă mai bine atunci când este nervos.

Tot timpul mă boscorodea Nicoleta. Mă enerva înainte de a da Acțiune. Îmi zicea câte ceva să mă enerveze, să mă tachineze. Îmi zicea că a văzut că sunt mai bun actor când sunt nervos.

Când aveam de jucat cu ea, eu aveam să fiu siderat de ce face țiganca aia. E adevărat, a prins ea că dacă mă enervează puțin înaintea scenei, o să iasă mai bine scena, o să fie mai mult zvâc așa.

De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta. Am mai făcut o emisiune cu ea, în urmă cu câțiva ani, deocamdată s-a retras din lumea asta, dar niciodată nu e timpul pierdut.

Nicoleta are un nume, e la fel de frumoasă și poate să revină oricând, dacă e interesată să o facă.”, a declarat Denis Ștefan, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.

Denis Stefan, Doinita Oancea, Carmen Tanase si Nicoleta Luciu
Denis Stefan, Doinita Oancea, Carmen Tanase si Nicoleta Luciu

„Rolul pe care l-am avut în acest proiect e emblematic”

De asemenea, Doinița Oancea își amintește cu drag de perioada în care filma pentru „Inimă de țigan”. Actrița povestește că oamenii încă își amintesc de rolul pe care aceasta l-a interpretat.

„Rolul pe care l-am avut în acest proiect e emblematic. Indiferent de ce alt rol mai ai pe parcurs, lumea tot Minodora vrea să îmi spună. Nu că nu ar ști și celelalte proiecte.

Ăsta a fost personajul pe care ei l-au iubit, ăsta este proiectul care o să rămână, mă știu și copiii de 7 ani. O să joc o Vasilica, Clara, îmbrăcată tot așa, în costum tradițional, oamenii tot Minodora o să îmi spună.

Și nu am o problemă cu asta, din contră, cred că este o mare bucurie și o onoare pentru mine, pentru că a putut da naștere unui personaj, care a rămas i se pare că va dăinui peste ani.”, a declarat Doinița Oancea pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...