Colaborarea neașteptată dintre Ion Țiriac și Speak. Cum au ajuns să lucreze împreună cei doi

Emanuela Pană 19.09.2021, 19:07
Colaborarea neașteptată dintre Ion Țiriac și Speak. Cum au ajuns să lucreze împreună cei doi

Speak nu duce lipsă de proiecte după participarea la „Asia Express“, unde s-a luptat pentru marele premiu, alături de logodnica sa, „Libelula“, cu Răzvan Fodor și Sorin Bontea, care au ieșit învingători. A trecut ceva vreme de la experiența cu pricina, timp în care cântărețul și producătorul originar din Bacău a continuat să fie foarte activ în online. De curând, acesta a putut fi observat făcând reclamă unui autoturism în valoare de circa 50.000 de euro. Care este, însă, legătura dintre Speak și Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, afli în continuare.

Colaborare neașteptată între Ion Țiriac și Speak

Se știe deja că una dintre cele mai mari pasiuni ale Ion Țiriac sunt mașinile, fapt pentru care nu e de mirare că omul de afaceri stă în fruntea uneia dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din Romania – Țiriac Auto. Compania face parte din Tiriac Group, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum: imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, etc.

Când vine vorba despre vreo „piesă pe patru roți“ care i-a intrat la suflet, Ion Țiriac nu se uită la bani, fostul jucător de tenis având un garaj de milioane de euro. Afaceristul iubește în special mașinile de epocă, dar asta nu înseamnă că nu ține să adauge la colecție și cei mai noi bolizi, de la Mercedes la Ferrari. Prima lună de toamnă a venit cu o achiziție impresionantă pentru garajul celebrului Ion Țiriac, care și-a mărit colecția cu un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Ce este și mai interesant, însă, e faptul că modelul are la interior o placă din aur pe care este inscripționat „009/992“, iar la exterior are un parchet grafic pe uși unde este afișat, de asemenea, numărul „009“.

Am achiziționat primul meu Porsche în anul 1975. Porsche este o marcă fascinantă, care a excelat permanent la capitolele design și performanță. Acest exemplar Porsche este produs în 2020, într-o serie destul de limitată, de 992 de unități.

Am ținut ca această ediție să aibă un exponat aici, în România, la Țiriac Collection. Numărul 007 era a lui James Bond, 008 al nu știu cui, eu am primit numărul 009, corelat zilei mele de naștere. Nu este o jucărioară frumoasă, este o treabă tehnologică care iese din comun“ – Ion Țiriac (Sursa: comunicat Țiriac Collection).

Trecând de la Țiriac la iubitul Ștefaniei, vă spunem că și lui Speak îi plac mașinile, însă probabil nu în aceeși măsură ca fostului tenismen. Cântărețul a încărcat de curând un clip pe Tik Tok și pe Instagram, unde face reclamă unui autoturism Hyundai Santa Fe, mașină comercializată de Țiriac Auto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Citește și: Ce au învăţat să facă nepoții lui Ion Țiriac în această vară. Deşi au bani cu nemiluita, au trecut la munca de jos (exclusiv)

Cum au ajuns să lucreze împreună cei doi

Nu este prima dată când Speak colaborează cu Ion Țiriac, întrucât mașina pe care o conduce în prezent cântărețul a făcut parte din colecția Țiriac Auto. Chiar dacă nu a dezvăluit clar dacă a primit mașina fără costuri din partea Țiriac Auto, cei ce îl urmăresc pe artist de ceva vreme știu că acesta este oricum fan al automobilelor Ford.

Logodnicul Ștefaniei a prezentat în detaliu modelul pe canalul său de Youtube, declarându-se extrem de încântat de mașină, așa cum puteți observa pe filmare.

Am trecut azi pe la showroom-ul Țiriac Auto și am văzut-o live pe Kuga! Chiar am rămas foarte impresionat… din toate punctele de vedere! E blană rău de tot“, scria artistul în dreptul unei imagini încărcate pe Instagram.

Potrivit site-ului Țiriac Auto, un Ford Kuga poate costa, în funcție de modelul ales, între 33.00 și 49.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...