Colaborare inedită! Ce i-a propus Viktor Orban, premierul Ungariei, lui Gică Hagi

Elena Avramescu 13.09.2020, 17:48
Colaborare inedită! Ce i-a propus Viktor Orban, premierul Ungariei, lui Gică Hagi

Se pare că ”Regele” a primit o propunere fabuloasă de unde se aștepta cel mai puțin, însă nu a refuzat-o din start, asta la doar puțin timp după ce Louis Munteanu a refuzat să plece la Fiorentina. Astfel, Gică Hagi ar fi fost contactat de către reprezentanții grupării Mol Fehervar, din Ungaria, care i-au propus să preia echipa.

Ce i-a propus Viktor Orban, premierul Ungariei, lui Gică Hagi

Propunerea pare una ireală, doar că Gică Hagi se află în relații extrem de apropiate cu gruparea maghiară după ce a reușit să-l vândă acolo pe francezul Lyes Houri, la începutul acestui an. În plus, în acest transfer s-a implicat direct chiar premierul Ungariei, Viktor Orban.

Nu de puține ori Viktor Orban a declarat că este absolut fascinat de realizările fostului mare fotbalist român, care a construit academia de la Ovidiu, astfel că a declarat că îl vrea pe Gică Hagi în fotbalul maghiar, potrivit ziare.com. În plus, ”Regelui” i s-ar fi transmis personal rugămintea șefului Executivului de la Budapesta. Rămâne doar de văzut ce răspuns le va oferi Gică Hagi maghiarilor, echipă la care este legitimat în prezent și internaționalul român, Adrian Rus.

Ce i-a propus Viktor Orban, premierul Ungariei, lui Gică Hagi
Ce i-a propus Viktor Orban, premierul Ungariei, lui Gică Hagi

Louis Munteanu l-a șocat pe Gică Hagi

Patronul FC Viitorul s-a trezit la el în birou cu Louis Munteanu, însoțit de părinții săi, spunându-i că nu vrea să plece acum la Fiorentina. Părinții au motivat faptul că-și doresc ca băiatul lor să mai stea o perioadă la gruparea din Ovidiu: ”Nu-mi vine să cred! Nu am mai auzit așa ceva”, ar fi spus Gică Hagi. După ce s-a gândit mai bine, Hagi a acceptat decizia familiei Munteanu și le-a spus italienilor că jucătorul încă nu este pregătit să plece de la Viitorul.

Gheorghe Hagi a vorbit recent despre Louis Munteanu, pe care l-a lăudat: “Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu.

Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânaci. Pentru mine e un păcat. Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem”, a spus Hagi în timpul sezonului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...