Codrin Ștefănescu, primele declarații despre despărțirea Dragnea – Irina Tănase. „A spus-o clar”

Ioana Bucur 08.12.2021, 08:37
Codrin Ștefănescu, primele declarații despre despărțirea Dragnea – Irina Tănase. „A spus-o clar”

Omul care i-a rămas alături fostului lider PSD în cele mai grele momente a confirmat informația ce a făcut turul tuturor platformelor de știri de la noi din țară. Codrin Ștefănescu a făcut primele declarații despre despărțirea Dragnea – Irina Tănase. Ce a avut de spus despre decizia prietenului său.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva?”

Liviu Dragnea și Irina Tănase au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea politică românească, mulți nereușind să vadă nicio compatibilitate între cei doi din pricina diferenței de vârstă. Cu toate astea, tânăra i-a rămas alături fostului lider PSD și în perioada în care a stat în spatele gratiilor.

Acum, la doar câteva luni de la eliberarea lui Dragnea, povestea lor se pare că s-a încheiat fără să existe prea multe șanse de împăcare.

Inițial, Irina a negat orice speculație legată de o posibilă despărțire și despre o idilă secretă cu un fost iubit.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Văzând cum viața sa personală a ajuns subiect de dezbateri în spațiul public, Liviu Dragnea a ales să pună capăt zvonurilor.

Codrin Ștefănescu, primele declarații despre despărțirea Dragnea- Irina Tănase
Liviu Dragnea și Irina Tănase. Inquam Photos / Octav Ganea

„A spus-o clar, este o declarație fără echivoc”

Fostul lider PSD a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a ținut să sublinieze că problemele cu adevărat importante îi privesc pe români, punctând faptul că deciziile pe care el le ia, fie în viața privată, fie în cea politică, sunt unele asumate.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

La scurt timp după apariția mesajului lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, un prieten bun al politicianului, a făcut primele declarații despre despărțirea celor doi, confirmând faptul că relația a ajuns la final.

„Chiar dacă aș ști detalii, nu m-aș băga în viața privată a prietenilor mei. E o decizie pe care a luat-o singur și a publicat-o. A spus-o clar, e o declarație fără echivoc”, a spus Codrin Ștefănescu, marți seara, la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe