Codin Maticiuc, mesaj controversat pe rețelele de socializare. ”Să nu mă vadă Dana Budeanu!”

Iancu Andreea 11.08.2020, 10:16
Codin Maticiuc, mesaj controversat pe rețelele de socializare. ”Să nu mă vadă Dana Budeanu!”

Codin Maticiuc este perceput de mulți ca fiind „craiul de Dorobanți”, mereu înconjurat de femei frumoase și sticle de alcool, la petreceri de lux. Totuși, el a reușit să se maturizeze și să se detașeze de aceste obiceiuri, pe care în prezent le ironizează, după ce a devenit tătic. Acum, bărbatul se teme de criticul Dana Budeanu, căreia îi transmite un mesaj.

Mesajul lui Maticiuc pentru Dana Budeanu

Vedeta, ce obișnuia să aibă o rubrică de modă la Pro TV, și-a lansat o emisiune online. Aici, Dana comentează mai multe apariții ale vedetelor sau ale politicienilor. Budeanu a devenit astfel un personaj de temut pentru multe persoane publice, care încearcă să aibă grijă să intre în grațiile vedetei. Iar Codin este unul dintre ele.

Cel puțin la modul ironic, Maticiuc a postat un mesaj pentru criticul de modă, care afirma că bărbații nu ar trebui să împingă căruciorul copilului. Fostul „crai de Dorobanți” a petrecut câteva zile la Sinaia, în compania micuței sale. Codin obișnuiește să aibă multă grijă de fiica sa, iar de data asta a decis să imortalizeze momentul. Mesajul din descrierea fotografiilor, în care Maticiuc o plimbă în cărucior pe micuță, a stârnit însă hohote de râs.

„La un moment dat am fost foarte șmecher. Mergeam la munte doar la Susai și împingeam doar roabe cu vin. Acum sunt la Sinaia, împing un căruț și ma uit speriat în jur să nu mă vadă Dana Budeanu.”, este mesajul postat de Codin pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Maticiuc pentru Dana Budeanu foto - Facebook
Mesajul lui Maticiuc pentru Dana Budeanu
foto – Facebook

De la petrecăreț la tătic responsabil

A apărut în presă cuplat cu numeroase vedete autohtone, în tot felul de scandaluri și chiar i s-a atribuit un apelativ precum „Poponeț”. Deși a trăit o mare parte din perioada adolescenței ca băiatul de bani gata, Codin a devenit adult în toată regula.

Puțin cunosc acest aspect despre Maticiuc, însă Codin se implică în acte caritabile. Alături de tatăl său administrează un orfelinat și sprijină copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Însă, viața i s-a schimbat total după apariția primului său copil. O bucurie imensă i-a adus venirea pe lume a fetiței sale, Smaranda.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat Maticiuc la Antena 1.

Codin este în culmea fericirii și se implică tot mai mult în creșterea micuței, dând dovadă că este un tată responsabil și iubitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...