Clotilde Armand, prima reacție după apariția imaginilor din noaptea alegerilor. Cine sunt, de fapt, oamenii care umblă la buletinele de vot. Mesaj dur pentru Gabriela Firea

Mirabela Vasile 01.10.2020, 11:38
Clotilde Armand, prima reacție după apariția imaginilor din noaptea alegerilor. Cine sunt, de fapt, oamenii care umblă la buletinele de vot. Mesaj dur pentru Gabriela Firea

Reacția lui Clotilde Armand după apariția imaginilor din noaptea alegerilor. Candidata PNL – USR PLUS la Primăria Sectorului 1 a venit cu o primă reacție după imaginile difuzate de Antena 3. Aici, persoane prezente ca fiind membri USR par să umble la sacii de voturi, la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Prima reacția a lui Clotilde Armand după apariția imaginilor din noaptea alegerilor locale

Clotilde Armand  a declarat că imaginile nu sunt adevărate și că totul este aranjat de doamna Gabriela Firea și de fostul primar de la sectorul 1, care ”sunt doar niște loseri disperați”.

”Fake news! Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați. PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu” a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a avut un avand de peste 1.000 de voturi in fata lui Dan Tudorache
Clotilde Armand a avut un avand de peste 1.000 de voturi in fata lui Dan Tudorache

Clotilde Armand, reactualizează din clipă în clipă informațiile despre situația de la Sectorul 1

Clotilde Armand este foarte activă pe conturile de socializare și își reactualizează destul de des postările cu noi precizări și informații despre situația de la Sectorul 1. Aceasta a povestit prin intermediul unui mesaj ce s-a întâmplat de fapt în camera unde erau sacii de voturi.

”Poate vreţi să auziţi adevărul şi ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare şi preşedintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; preşedintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanţilor de pe listele electorale permanente, complementare şi suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanţilor scris în Procesul Electoral; preşedintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidaţi – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent şi nu se produc fraude prin manipularea sacilor; BES 1 era plin la acea oră. Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, puţin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02:00 noaptea, noi plecând odată cu membri BES 1 din clădire”, susţine Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe