Clotilde Armand îi dă replica Gabrielei Firea, după tăierea finanţării a patru spitale. “Propagandă și ipocrizie”

Stan Filon 08.02.2021, 16:35
Clotilde Armand îi dă replica Gabrielei Firea, după tăierea finanţării a patru spitale. “Propagandă și ipocrizie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a dat replica fostului edil al Capitalei, Gabriela Firea, care a venit la Primărie pentru a cere anularea hotărârii prin care a fost tăiată finanțarea a patru mari spitale din sector, însă a găsit doar o sală goală. Edilul acuză PSD de “propagandă și ipocrizie”.

Clotilde Armand îi dă replica Gabrielei Firea

”Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri.

Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

Clotilde Armand ii da replica Gabrielei Firea
Clotilde Armand ii da replica Gabrielei Firea

”Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală”

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Gabriela Firea a mers însoțită de alți 9 colegi la şedinţa Consiliului Local Sector 1 pentru a cere anularea deciziei prin care a fost tăiată finanţarea pentru patru spitale. A găsit însă sala goală, așa că nu a mai avut cui să se plângă.

”Consider că este o laşitate să nu participi la o şedinţă în care se dezbate un subiect atât de importat şi anume revocarea unei hotărâri monstroase prin care s-a tăiat finanţare a patru mari spitale din Capitală – Floreasca, Grigore Alexandrescu, de Urgenţe Olftamologice şi de Mari Arşi. Am vrut să dăm ocazia colegilor consilieri de la PNL, USR PLUS şi PMP, să ia atitudine faţă de această atitudine doamnei primar de la Sectorul 1 şi anume de lăsa din aer din punct de vedere financiar patru mari spitale din Capitală.

Nu s-au prezentat. Secretarul Primăriei Sectorului 1 a constata lipsa cvorumului. Ne pare foarte rău că acesta este răspunsul consilierilor PNL, USR PLUS şi PMP faţă de cetăţeni faţă de cei care i-au votat. Faptul că nu s-au prezentat la şedinţă arată nu doar laşitate, ci şi lipsă de respect faţă de cetăţeni”, a precizat Gabriela Firea pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI