Clotilde Armand contraatacă. ”Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”. Fotografia publicată de primarul sectorului 1

Nicu Stan 12.08.2021, 16:00
Clotilde Armand contraatacă. ”Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”. Fotografia publicată de primarul sectorului 1

Clotilde Armand a încercat să îi ia apărarea premierului Florin Cîțu după ce presa a dezvăluit că acesta a făcut două zile de închisoare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice în SUA. Astfel, primarul Sectorului 1 amintește că șeful PSD, Marcel Ciolacu, mergea la vînătoare, cam în aceiași perioadă în care premierul conducea beat pe tărâmuri americane, cu celebrul Omar Hayssam.

Clotilde Armand sare în apărarea premierului Florin Cîțu, arestat în SUA pentru că a condus beat. ”Vă dați seama ce atentat?!”

Primarul Sectorului 1 intervine în scandalul momentului și îi ia apărarea lui Florin Cîțu, care a circulat sub influența băuturilor alocoolice în SUA, fiind astfel reținut pentru două zile.

Astfel, Clotilde Armand, aflată la rândul ei într-un mare scandal de fraudare al alegerilor de anul trecut, sare în apărarea lui Florin Cîțu și dezvăluie că Marcel Ciolacu mergea la vânătoare acum 20 de ani cu celebrul Omar Hayssam.

Marcel Ciolacu si Omar Hayssam
Marcel Ciolacu si Omar Hayssam

PSD nu are de ce să ceară demiterea premierului, crede Clotilde Armand

În plus, Clotilde Armand susține că PSD nu are de ce să-i ceară președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe șeful Guvernului.

”După ce a solicitat preşedintelui României să intervină pentru că este în pericol democrația sau să facă şedinţă de CSAT, pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. președinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat și a făcut două zile de închisoare în SUA din cauză asta în urmă cu 20 de ani. Vă dați seama ce atentat?!

Marcel Ciolacu un fel de Ana Pauker

Bon. Insistențele d-lui. Ciolacu și cugetările sale juridice par desprinse din apucăturile Anei Pauker. Președintele PSD a devenit un veritabil tele-justițiar la televiziunile de casă PSD.

Dictează și ordonă, taie și spânzură orice inamic politic după cum îl duce capul. Și nu oricum. În numele Partidului!”, consideră Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu, vânătoare cu Omar Hayssam

Primarul Sectorului 1 mai dezvăluie că, în urmă cu 20 de ani, Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam. În acest sens, edilul a postat și o poză cu cei doi.

”Acum, m-am gândit să vă arăt ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani. Marcel Ciolacu mergea la vânătoare Omar Hayssam – omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism și de alte infracțiuni. De ce fac această mențiune?

Marcel Ciolacu, apropiat de Omar Hayssam

Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Și vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale – Securitate şi buna guvernare – la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti.

Dle. Ciolacu, să înțelegem erați apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că erați în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale?

Tele-justițiarul Ciolacu

Și încă ceva: șeful de onoare al PSD, adică șeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanității. După părerea mea este cazul să intervină tele-justițiarul Ciolacu… pentru că este în pericol democrația.

PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniți cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebați ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam”, mai scrie Clotilde Armand.

Urmăriți Impact.ro și pe