Clotilde Armand a ajuns la poliţie. Ce se întâmplă cu primarul Sectorului 1 al Capitalei

Ana Anitoiu 08.06.2021, 20:53

Clotilde Armand a ajuns marți seara la o secție de poliție din București. Iată ce se întâmplă cu primarul Sectorului 1 al Capitalei și care este motivul pentru care a fost nevoie ca ea să dea declarații în fața oamenilor legii.

De ce a ajuns Clotilde Armand la poliție

Mai exact, Clotilde Armand a mers la Secția 1 din București ca să fie audiată într-un dosar de amenințare. Primarul Sectorului 1 al Capitalei s-a deplasat pentru a da declarații cu privire la plângerile depuse la poliție în care susținea că a fost amenințată.

După ce Clotilde Armand va fi audiată în acest dosar de amenințare, ca parte vătămată, anchetatorii vor hotărî care vor fi următorii pași. Una dintre plângeri a fost formulată împotriva protestatarei Oana Lovin.

Clotilde Armand a ajuns la politie. Ce se intampla cu primarul Sectorului 1 al Capitalei
Clotilde Armand

Clotilde Armand, veste bună pentru locuitorii din Sectorul 1 al Capitalei

Audierea primarului Sectorului 1 al Capitalei vine în contextul scandalului cu Romprest. În weekend, Clotilde Armand a anunțat pe pagina ei de Facebook că operatorul de salubritate a început să strângă gunoiul ce se adunase pe spațiul public. În ciuda acestui fapt, edilul a declarat că Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj împotriva acționarilor firmei.

”Legea spune foarte clar că ESTE INTERZIS să întrerupă serviciul de salubrizare. Administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj împotriva acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitate să fie ridicată licența acestui operator. În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu această companie șantajistă. Cu mafia nu se negociază”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand: ”Nu e simplu să te trezești cu mesaje de amenințare”

Ulterior, Clotilde Armand a spus că a primit mesaje de amenințare, i-au fost dezumflate anvelopele mașinii și s-a trezit cu ”echipe de filaj” în fața casei sale. Ea a menționat că este obișnuită să fie filată de oameni care au legături cu compania de salubrizare și trustul unui condamnat penal și a precizat că a depus plângeri.

”Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda. În zilele acestea am primit destule mesaje. E plin de oameni politici și de «experți» care mi-au spus că trebuie să o las mai moale și să încetez. Să accept că sunt înfrântă și să accept șantajul. Dacă o astfel de atitudine de resemnare a fost pusă în practică 30 de ani nu înseamnă că trebuie să devină o regulă.

«Toată lumea fură, toți sunt la fel!» – este cea mai întâlnită expresie adresată de cetățeni clasei politice românești. Uite că eu am îndrăzneala să vă demonstrez că ’’nu toți sunt la fel’’. Că în lumea noastră mai există niște principii de la care nu abdicăm, că mai sunt câțiva oameni buni care vor să reconstruiască Sectorul 1 din temelie”, a mai scris Clotilde Armand.

Urmăriți Impact.ro și pe