Clipe grele pentru Teo Trandafir! Cum se simte vedeta Kanal D, după ce a fost implicată într-un accident de circulație

Rădulescu Valentin 22.05.2020, 09:12

Celebra și iubita prezentatoare din cadrul postului tv, Kanal D, a suferit ieri un accident rutier. Teo Trandafir a trecut prin clipe grele după ce se întorcea acasă de la propria ei emisiune. În ce stare se află acum?

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier!

Teo Trandafir, pe numele real Teodora Virginia Trandafir, a suferit un accident de mașină pe data de joi, 21 mai mai, în jurul orei 18. Aceasta se întorcea acasă după terminarea emisiunii din cadrul postului Kanal D. Din fericire prezentatoarea nu a suferit nici o leziune și nici traume psihice, iar în prezent se află în stare bună. Potrivit surselor, mașina acesteia a rămas însă avariată. Șoferul vinovat pentru accident a fost cel care a intrat în vehiculul lui Teo, se arată potrivit cancan.ro.

Vedeta Kanal D a mărturisit că s-a speriat în acel moment, dar ea, cât și celelalte persoane nu au fost rănite. Chiar dacă deține carnetul de conducere, Teo nu se afla în aceea seară la volan, vehiculul era condus de altcineva, deoarece vedetei nu îi place să meargă cu mașina. Teo mereu stă pe bancheta din spate în partea stângă, iar cel mai mult preferă să călătorească cu avionul.

Clipe grele pentru Teo Trandafir! Cum se simte vedeta Kanal D, după ce a fost implicată într-un accident de circulație
Clipe grele pentru Teo Trandafir! Cum se simte vedeta Kanal D, după ce a fost implicată într-un accident de circulație

Teo Trandafir împlinește în curând vârsta de 52 de ani

Prezentatoarea Kanal D va împlini în curând vârsta de 52 de ani pe data de 2 iunie. Aceasta își serbează ziua de naștere chiar în cadrul emisiunii Teo show, care va avea loc la ora 15:00 de ziua ei. Chiar dacă are o frică de a conduce mașina, vedeta a participat la o cursă alături de Titi Aur în cadrul propriei emisiunii, totul deoarece a fost provocată de echipa sa. Teo a mărturisit atunci că a întâmpinat mari emoții, dar a avut încredere în Titi că totul va ieși bine.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare tv. Aceasta are o carieră de succes și este urmărită de milioane de români de mai bine de 25 de ani. Vedeta are și o fiică în vârstă de 16 ani la care ține enorm, este o adevărată adolescentă și locuiește împreună cu mama ei. Cele două au o relație foarte strânsă.

Urmăriți Impact.ro și pe