Clipe grele pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea, la un pas de operație. „Nu știu ce să-i fac”

Badea Violeta 03.08.2022, 07:37

Mirela Vaida este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Vedeta este tot timpul extrem de activă pe rețelele sociale și ține legătura cu fanii ei, dar ultimul ei mesaj i-a speriat pe aceștia. Gazda emisiunii Acces Direct a anunțat că se confruntă cu o problemă de sănătate care ar putea să o trimită pe masa de operații.

Problema de sănătate cu care se confruntă Mirela Vaida

Problema de sănătate pe care o are Mirela Vaida îi dă mari bătăi de cap. Recent, vedeta s-a întors din vacanța bine meritată pe care a petrecut-o alături de familie și a decis să vorbească despre problema de sănătate cu care se confruntă.

Prezentatoarea TV a petrecut zilele acestea în Delta Dunării, dar o afecțiune din zona pleoapei nu i-a dat pace. Gazda emisiunii Acces Direct le-a mărturisit fanilor că nu știe dacă să se opereze sau nu.

„M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …”, le-a transmis Mirela Vaida fanilor ei de pe Instagram.

Mirela Vaida se confrunta cu o problema de sanatate
Mirela Vaida se confrunta cu o problema de sanatate

Mirela Vaida, vacanță în Delta Dunării

Tot într-o postare din mediul online, Mirela Vaida le-a recunoscut fanilor săi că a fost pentru prima oară când a mers în Delta Dunării. Vedeta s-a arătat extrem de încântată de această destinaţie, chiar dacă drumul până acolo nu a fost deloc unul ușor.

„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, strâmtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

„România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merită să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să exploatăm împreună cu familia câte o zona turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! ?♥️?România, ești fascinantă!”, a mai adăugat prezentatoarea de la Acces Direct.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...