Clipe grele pentru Liviu Dragnea! “Are dureri imense”. Prin ce trece în penitenciar fostul lider PSD

Rădulescu Valentin 08.09.2020, 10:32
Clipe grele pentru Liviu Dragnea! “Are dureri imense”. Prin ce trece în penitenciar fostul lider PSD

Recent au apărut informații despre faptul că Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate după gratii. Acesta a fost pedepsit pentru interviul acordat la Realitatea Plus, iar fostul secretar PSD a lansat un mesaj pentru membrii și susținătorii partidului PSD. Prin ce trece fostul lider al social-democraților?

Liviu Dragnea trece prin clipe grele după gratii

Fost secretar general PSD și unul dintre cele mai apropiate persoane de fostul lider PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut de curând un anunț înfricoșător pe rețelele de socializare. Acesta a mărturisit că Liviu Dragnea este pedepsit pentru interviul acordat în presă.

Fostul lider PSD are dureri groaznice și este nevoit să fie operat la coloană, dar din păcate nu i se permite acest lucru. Codrin Ștefănescu susține este inadmisibil ca unui patriot să i se încalce toate drepturile.

„Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Clipe grele pentru Liviu Dragnea!
Sursă Foto: podul.ro

Liviu Dragnea a acuzat mai mulți membri PSD

În interviul din luna iulie a acestui an, Liviu Dragnea a acuzat mai mulți membri PSD pentru că au trădat lupta împotriva ”statului paralel”. Așadar, Codrin Ștefănescu susține că Marcel Ciolacu și echipa sa îl vor pe Liviu Dragnea putrezit în închisoare. De asemenea, acestuia i s-a interzis dreptul la muncă și este ținut forțat în cameră. Codrin Ștefănescu a mărturisit că nu mai are nici dreptul la pachete, vizite și interviuri media.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat.”, mai spune Codrin Ștefănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe