Clipe grele pentru fiica unuia dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași. Ce s-a întâmplat la scurt timp după înmormântarea tatălui său

Andra Daoud 20.06.2022, 20:10
Clipe grele pentru fiica unuia dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași. Ce s-a întâmplat la scurt timp după înmormântarea tatălui său

Sunt zile grele pentru familiile celor patru muncitori morți în accidentul de la Iași, provocat de o șoferiță beată. Victimele au fost conduse pe ultimul drum, iar fiica unuia dintre bărbații morți în accident a avut parte de o încercare dificilă, la o zi după ce și-a înmormântat tatăl. Mama ei a povestit totul.

Clipe dificile pentru fiica uneia dintre victimele accidentului din Iași

Inginerul care avea în grijă lucrarea de pe drumul public și care a murit, împreună cu alți trei colegi, în accidentul provocat de o șoferiță care consumase alcool, a fost înmormântat ieri. Bărbatul avea o fiică ce tocmai a absolvit liceul, iar la o zi după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum, tânăra a susținut prima probă a examenului de Bacalureat.

Fata a trebuit să se concentreze și să treacă peste pierderea părintelui său, pentru că la doar o zi după înmormântare, a susținut proba la Limba Română la Bacalaureat. Și celelalte trei familii ale victimelor sunt distruse de durere, după ce bărbații au murit pe loc, în urma accidentului.

În seara de joi spre vineri, o șoferiță beată a intrat cu mașina în zidul unei case, după care a ricoșat în grupul de muncitori de la drumuri, care lucrau la o canalizare. Patru dintre aceștia au murit pe loc, în timp ce alți trei au ajuns la spital și luptă pentru viața lor.

Clipe grele pentru fiica unuia dintre muncitorii ucisi de soferita beata din Iasi
Patru barbati au murit si trei au fost raniti in accidentul de la Iasi

Inginerul era soțul unei artiste cunoscute

„Fiica mea este mai tare decât mine, nici măcar medicamente nu i-am administrat. Până ieri nu a putut să vină la capelă să fie acolo, a venit, l-a plâns, a stat în biserică la toată slujba. Iar la cimitir, la primul pod, când ne-am oprit mi-a cerut să plece că nu a mai rezistat. I-a spus ‘Pa, tati’ și a plecat. S-a dus acasă, a dormit, nu știu ce a făcut…

Eu dimineață la prima oră am fost cu ea la liceu, am stat împreună cu colegii ei, după care m-am retras, am urmărit-o de la distanță. Au râs, s-au îmbrățișat, s-au pupat toți acolo. Am așteptat-o să iasă, a ieșit bucuroasă că a picat pe subiect și speră să ia notă mare”, a povestit mama fetei și văduva bărbatului, la Antena Stars.

Inginerul care a pierit în accident se numea Ciprian Duca și era soțul cântăreței de muzică populară Beatrice Duca. Femeia care a provocat tragedia are 39 de ani și consumase alcool înainte de a se urca la volan. Martorii spun că aceasta circula cu viteză, iar la ieșirea dintr-o curbă, ea pierdut controlul volanului și mașina a izbit zidul unei case, după care a ricoșat în muncitori și s-a oprit în autoutilitara acestora.

Urmăriți Impact.ro și pe