Clipe grele pentru Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat cu fetița ei, Clara

Ana Anitoiu 21.09.2020, 09:19
Clipe grele pentru Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat cu fetița ei, Clara

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele, azi-noapte. Vedeta a dezvăluit, pe internet, ce s-a întâmplat cu Clara, fetița ei cea mică.

Ce s-a întâmplat cu Clara, fetița cea mică a Andreei Bălan

Andreea Bălan a dezvăluit, pe internet, că fetița ei, Clara, a răcit. Cântăreața i-a dat fiicei ei medicamente și a filmat-o în timp ce făcea aerosoli, în miez de noapte.

Se pare că fetița cea mică a Andreei Bălan a reușit să adoarmă abia în zorii zilei, adică după ora 6:00, lângă sora ei mai mare, Ella.

De când s-a despărțit de George Burcea, tatăl copiilor ei, Andreea Bălan doarme alături de cele două fetițe.

Clipe grele pentru Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat cu fetița ei, Clara

Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, a născut-o pe fiica ei cea mare, Ella Maya, pe 9 octombrie 2016. Apoi, cântăreața a devenit din nou mamă, pe 4 martie 2019, când a născut-o pe Clara Maria.

Vedeta a trecut prin chinuri groaznice, la cea de-a doua naștere. Cântăreața a făcut atunci un stop cardio-respirator. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

Ulterior, în septembrie 2019, Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea, într-un eveniment deosebit. Totuși, căsnicia lor nu a durat prea mult. La începutul acestui an, cei doi s-au despărțit.

Ce a spus George Burcea despre Andreea Bălan

Recent, George Burcea, care a ales să participe la emisiunea „Ferma – Orășeni vs. Săteni”, a făcut dezvăluiri despre relația lui cu Andreea Bălan, care acum formează un cuplu cu Tiberiu Argint.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine.

Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...