Clipe de tandrețe între doi concurenți de la Survivor România. Au trecut direct la atingeri în miez de noapte

Stan Filon 07.02.2023, 22:49

Camerele de filmat de la Survivor România au surprins imagini care tulbură apele acasă, în România. Sub protecția întunericului, doi concurenți au dat frâu liber atracției, crezând că nimeni nu îi vede. Cei doi și-au făcut un obicei în a dormi unul lângă celălalt, dar el are iubită acasă.

Clipe de tandrețe între doi concurenți de la Survivor România

Așadar, se pare că se înfiripă o nouă poveste de dragoste la Survivor România. Aflați la mii de kilometri de casă și de partenerii de viață, concurenții încep să se împrietenească cu ceilalți concurenți, iar uneori aceste apropieri trec de o anumită limită.

Așa au fost surprinși recent doi războinici. Imediat după ce colegii lor au adormit, cei doi au început să se mângâie în întuneric, însă camerele Survivor au surprins întreaga scenă, iar cineva din România se va înfuria cu siguranță. Deși a fost surprinsă săptămâna trecută îmbrățișată departe de ochii lumi cu Răzvan Danciu, Andreea Moromote a rămas din nou singură, după ce tânărul student a fost eliminat din competiție.

Clipe de tandrete intre doi concurenti de la Survivor Romania
Clipe de tandrete intre doi concurenti de la Survivor Romania

Cei doi tineri sunt din ce în ce mai apropiați

S-a apropiat însă destul de repede de un alt coleg. Vorbim despre Andrei Neagu. Cei doi au petrecut din ce în ce mai mult timp și au început chiar să doarmă unul lângă celălalt. Chiar și concurenții au observat că cei doi au o anumită conexiune.

Camerele de filmare i-au surprins însă recent îmbrățișați și dând frâu liber tentațiilor. Au fost mângâieri interzise, care au fost transmise însă la televizor. Mângâierile și atingerile nocturne specifice mai degrabă unui cuplu, decât unor colegi, i-au făcut pe mulți să se întrebe despre ce este vorba mai exact. Dacă Andreea Moromote este singură, se știe însă că Andrei Neagu a lăsat acasă o iubită blondă, cu ochii albaștri. Cum va explica acesta apropierea de colega războinică și dacă Roxana va înțelege, rămâne de văzut.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...