Clipe de panică în Timișoara. Zeci de persoane au fost evacuate după ce etajul unui cămin studențesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie s-a umplut de fum

Elena Avramescu 02.02.2023, 08:20
Clipe de panică în Timișoara. Zeci de persoane au fost evacuate după ce etajul unui cămin studențesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie s-a umplut de fum

Momente de teroare pentru 55 de persoane din Timișoara miercuri seara, după ce etajul al treilea al unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara a fost inundat cu fum. Se pare că acestea s-au autoevacuat, iar una a primit îngrijiri medicale, miercuri seară, după ce etajul al treilea al unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie.

55 de persoane evacuate de la căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara

În prezent, pompierii urmează să stabilească exact cum s-a întâmplat nefericitul incident.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, la ora 22:46, moment în care la numărul de urgenţe 112 a fost semnalată prezenţa fumului într-un cămin studenţesc de pe strada Regiment 13 Călăraşi din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului, fix unde se află un cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie.

„A fost alertat Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi trimişi la locul intervenţiei 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că etajul 3 al căminului studenţesc era inundat cu fum”, a transmis ISU Timiş.

Incendiu în parcarea subterană a mall-ului Afi Cotroceni din Capitală. O mașină a luat foc
Incendiu

Astfel că 55 de persoane au ieşit din clădire, iar una dintre persoanele autoevacuate a trebuie să primească îngrijiri medicale la faţa locului, după ce a inhalat o cantitate mare de fum, însă a refuzat transportul la spital.

În cele din urmă, pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din clădire şi verificarea spaţiilor în vederea evacuării persoanelor şi urmează să se stabilească de la ce a pornit fumul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...