Clipe de groază pentru Cristina Ich. Vedeta n-a mai rezistat și a izbucnit în plâns: „Băi, câtă nesimțire! Ei fac abuz de putere, te umilesc”

Mihai Roșoiu 19.10.2020, 18:20
Clipe de groază pentru Cristina Ich. Vedeta n-a mai rezistat și a izbucnit în plâns: „Băi, câtă nesimțire! Ei fac abuz de putere, te umilesc”

Clipe de groază pentru Cristina Ich. Vedeta n-a mai rezistat și a izbucnit în plâns. Vedeta a trăit un episod uluitor în timp ce se deplasa cu mașina. Oprită de un echipaj de poliția Cristina a avut parte de o experiență, care a marcat-o serios.

Clipe de groază pentru Cristina Ich. Vedeta n-a mai rezistat și a izbucnit în plâns

Angelina Jolie de România a povestit, cu lux de amănunte, toată tărășenia. Cristina nu s-a mai putut abține și a folosit cuvinte foarte dure la adresa polițistului care a oprit-o în trafic:

„ Băi, câtă nesimțire! Așa ceva nu am văzut! M-a oprit un echipaj de poliție și am trăit momente incredibile. Sunt un car de nervi. Mă grăbeam să ajung undeva și nu știam cum să ajung pe strada respectivă. M-au oprit și agentul și mi-a reproșat că mă uit la Waze. L-am întrebat unde vrea să-mi pun telefonul. Băi, omule, eu înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Bun, ia-mi și puncte… Mi-a luat 9 puncte, nu 6.

Clipe de groază pentru Cristina Ich
Clipe de groază pentru Cristina Ich

Un puști, un cordit, cu un tupeu pe capul lui. Ceva ce n-am mai văzut. Efectiv îmi venea să-i sparg capul. Eram nervoasă și i-am făcut o semnătură. Atunci mi-a zis că îmi face alt proces verbal. Dar pentru ce să-mi faci tu alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am făcut nimic.

Am început să țip. Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Dacă ați fi văzut cum s-a comportat, ați fi făcut criză de nervi!”, a spus vedeta în lacrimi.

Filmulețul a ajuns pe Instagramul Cristinei

Clipele de groază prin care a trecut Cristina Ich au fost povestită într-un filmuleț postat pe Insta story! Aici, Cristina Ich a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat:

„I-am zis să-mi ia și permisul dacă vrea. M-am abțiut să nu-l înjur. Atâta profită de niște situații. Polițiștii sunt frustrați. Deci, credeți-mă, aia nu e poliție. Se numește frustrare, că altfel nu-mi explic. Revoltător este că te și umilesc. Asta e marea problemă. Ei se simt cu putere. Fac abuz de putere. Te umilesc. Mi-a zis că mi-au dat 9. E după cum vrea el, nu e după lege.

Putea să mă întrebe. Îi arătam eu că nu vorbeam la telefon. Eram pe Waze. N-aveam unde să pun telefonul”, a mai spus Cristina Ich.

Clipe de groază pentru Cristina Ich
Clipe de groază pentru Cristina Ich

Frumoasa vedetă s-a calmat ulterior. Iubita lui Alex Pițurcă a considerat că polițistul nu a procedat corect. Ea i-a făcut public și numele agentului. Cristina Ich a mai spus că polițistul era foarte tânăr, fiind surprinsă de „tupeul” acestuia.

Urmăriți Impact.ro și pe