Florin Salam: „Suntem disperați!”. Fratele artistului, în stare gravă la spital. Acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș

Elena Avramescu 06.08.2020, 19:40
Florin Salam: „Suntem disperați!”. Fratele artistului, în stare gravă la spital. Acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș

În decursul zilei de azi, Florin Salam a ținut o adevărată conferință de presă în fața Institutului Matei Balș din Capitală. Acolo fratele manelistului se află internat cu COVID-19, în stare destul gravă. Familia acestuia susține că spitalul nu dorește să comunice cu ei și a adus acuzații grave la adresa medicilor.

 

Clipe de disperare pentru Florin Salam!

 

Florin Salam așteaptă cu disperare un răspuns despre starea de sănătate a fratelui său, Nelu Stoian, care se află internat în spital de pe 27 iulie, după ce a fost transportat de urgență.

 

Medicii au fost surprinși să vadă că Nelu Stoian suferă și de coronavirus, asta înseamnă că starea de sănătate a acestuia este mult mai gravă, iar asta pentru că deja se luptă cu o afecțiune delicată.

 

Florin Salam se află la spital împreună cu împreună cu una dintre surorile lui pentru a afla detalii despre ce se întâmplă cu Neluțu Stoian. Din nefericire, manelistul s-a lovit de refuzul medicilor de a-i furniza informații.

Clipe de disperare pentru Florin Salam
Clipe de disperare pentru Florin Salam

Vrem să ni se comunice, să știm absolut orice

„Suntem disperați. În situația noastră pot fi foarte mulți oameni. Ne gândim la orice. Nu poți să aduci un om pe picioare aici și să ți-l iei… ferească Dumnezeu. Vrem să ni se comunice, să știm absolut orice. E familia noastră. E fratele meu. Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul.

 

Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați. I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru.

 

M-au întrebat dacă sunt țigan. Nu este normal să se vorbească așa, iar în situații de genul ar trebui ca doctorii să aibă un comportament mai empatic, să fie mai blânzi, pentru că și noi suntem oameni și suferim. Nu mi se pare normal rasismul ăsta, ce contează dacă sunt țigan sau român. Suntem oameni cu toții.” a declarat Florin Salam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...