EXCLUSIV

Clipe de coșmar pentru Pepe și Raluca Pastramă! Fiica cea mică a ajuns direct la spital, după ce s-a accidentat în parc (Exclusiv)

Iancu Andreea 11.08.2021, 09:06
Clipe de coșmar pentru Pepe și Raluca Pastramă! Fiica cea mică a ajuns direct la spital, după ce s-a accidentat în parc (Exclusiv)

Viața de părinte este mereu plină de neprevăzut și provocări, iar de acest lucru s-au convins și părinții Pepe și Raluca Pastramă, după ce fiica cea mică, Rosa, a ajuns la spital. Micuța se afla în parc la joacă atunci când s-a accidentat destul de grav, fiind nevoie de o intervenție a specialiștilor. Copila le-a dat emoții cumplite părinților săi, care s-au asigurat că totul este în regulă înainte de a merge acasă. Din păcate, accidentul nu ar fi putut fi evitat și se poate întâmpla oricărei familii cu copii mici.

Momente dificile pentru Pepe și Raluca Pastramă după ce fiica cea mică a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța Rosa

Pepe și Raluca Pastramă au trăit clipe de coșmar după ce fiica ce mică a ajuns de la joacă direct la spital. Mezina familiei a reușit să le dea mari emoții părinților săi, care au tras o sperietură zdravănă după ce au văzut-o pe copilă într-o stare gravă. Totul a pornit de la faptul că micuța Rosa și-a dorit, ca orice copil, să alerge în parc, bucurându-se de timpul petrecut în aer liber alături de alți copii. Din păcate, o clipă de neatenție a costat-o.

Rosa se afla în parc alături de mama sa, Raluca Pastramă, atunci când s-a produs accidentul, și din păcate, fosta soție a lui Pepe nu a putut preveni ca acesta să se întâmple. Copila a alergat în parc și a căzut. Însă aceasta nu s-a ales cu o simplă julitură, ci cu o fractură de os la mâna stângă. Rosa a avut astfel nevoie de îngrijiri medicale de urgență, însă, din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar micuța este bine.

Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!, a povestit Raluca, în exclusivitate pentru Impact-Playtech.ro.

Momente dificile pentru Pepe și Raluca Pastramă după ce fiica cea mică a ajuns la spital
Raluca, fosta soție a lui Pepe, și cele două fiice

Cum a arătat vara fiicelor artistului. Cu ce activități și-au ocupat timpul

Pentru că Raluca petrece foarte mult timp ocupându-se de grădinița privată pe care a deschis-o împreună cu Pepe încă din perioada în care erau căsătoriți, fosta soție a artistului nu reușește mereu să le acorde toată atenția sa fiicelor sale. Cu toate acestea, frumoasa brunetă s-a revanșat față de micuțe în această vacanță de vară și, alături de copiii din grădiniță, au participat la mai multe excursii și activități. Fiicele lui Pepe au petrecut timpul distrându-se în locuri inedite și ocupându-și timpul cu activități speciale. Astfel, Rosa, care mai are doar un an de grădiniță, și Maria, care a cunoscut deja tainele școlii, s-au bucurat să descopere olăritul, plimbările în natură, spectacolele de teatru și secretele preparării pâinii.

Trebuie să le propui programe cât mai variate. Şi cred că am reuşit asta. Vara asta, alături de fetele mele şi cu ceilalţi copii am fost la teatru. Sau în diverse excursii, la o distanţă de 30 de kilometric de Bucureşti, ca să ne împrietenim cu natura. Am mers şi la piscină, şi la modelat lutul, şi la făcut pâine sau salată de fructe. Am multe amintiri şi vara încă nu s-a terminat, a mai povestit fosta soție a lui Pepe pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...