Clipe de coșmar pentru Brigitte Sfăt: “M-a bătut și m-a tăiat”. Dezvăluiri terifiante despre calvarul trăit

Madlen Moraru 03.07.2020, 17:50
Clipe de coșmar pentru Brigitte Sfăt: “M-a bătut și m-a tăiat”. Dezvăluiri terifiante despre calvarul trăit

Brigitte Sfăt traversează în prezent o situație nu tocmai roz. Celebra brunetă a avut un scandal cu fiul ei, după care a ajuns direct la poliție. Mai mult, incidentul a fost calmat și de către actualul ei soț, Florin Pastramă.

Clipe de coșmar pentru Brigitte Sfăt: “M-a bătut și m-a tăiat”

Viața de până acum a celebrei Brigitte Sfăt nu a fost întotdeauna atât de presărată de lux și în trecut a avut parte de incidente șocante. Vedeta a traversat clipe de coșmar și a făcut dezvăluiri terifiante și mai puțin știute de către fanii săi. Aceasta a încasat bătăi și a avut parte de multă violență de ordin domestic în relațiile anterioare. Este cunoscut că fosta soție a lui Ilie Năstase a petrecut și o perioadă în spatele gratiilor, după care a încercat să își demonstreze nevinovăția în dosarul în care a fost implicată.

Clipe de coșmar pentru Brigitte Sfăt “M-a bătut și m-a tăiat”. Dezvăluiri terifiante despre calvarul trăit
Deși în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Pastramă, viața Brigittei nu a fost întotdeauna roz

Dezvăluiri terifiante despre calvarul trăit

Brigitte Sfăt nu are parte de liniște și pace nici în momentul actual. După ce în urmă cu câteva zile în familia cunoscutei brunete s-a declanșat un scandal de proporții, ea a ajuns să facă și o plângere la autorități. De asemenea, fostul ei soț, cu care aceasta are o fată, a amenințat-o că îi va lua fiica, dacă va mai continua cu asemenea gesturi. Totodată, Ovidiu Torj, despre el fiind vorba, a fost acuzat de către brunetă de numeroase lucruri grave. Și în trecut Brigitte Sfăt a făcut mărturii terifiante legate de viața sa alături de acest bărbat originar din Timișoara. Aceasta a făcut dezvăluiri neștiute despre bărbatul cu care are o fiică.

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!”, a povestit Brigitte Sfăt, potrivit spynews.ro.

„Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie.”, a mai adăugat bruneta.

Urmăriți Impact.ro și pe