Clipe de coșmar la metrou! Un bărbat a fost prins de tren și târât sute de metri. În ce stare se află acesta, după scenele șocante

Clipe de coșmar la metrou! Un bărbat a fost prins de tren și tărât pe peron

Scene șocante, miercuri, la metrou! S-a întâmplat în Capitală, la stația de metrou 1 Mai, unde un bărbat și-a prins piciorul în ușa unui metrou. Trenul l-a târât pe acesta sute de metri, bărbatul lovindu-se de oglinda de la capătul peronului, dar și de o balustradă. Imaginile i-au îngrozit pe bucureștenii aflați la fața locului!

Clipe de coșmar la metrou! Un bărbat a fost prins de teren și tărât în tunel

Clipe îngrozitoare la metrou! Un bărbat a trecut prin momente îngrozitoare, după ce și-a prins piciorul în ușa unui metrou, care se pregătea să plece din stație. Episodul șocant a avut loc, miercuri, 9 octombrie, la stația 1 Mai. Trenul circula spre Străulești.

Accident îngrozitor la metrou! Călătorii au fost martorii unor scene șocante

Accident îngrozitor la metrou!

Bărbatul a fost târăt de metrou sute de metri, bărbatul lovindu-se puternic de oglinda de la capătul peronului, dar și de o balustradă. Potrivit informațiilor furnizate de site-ul antena3.ro, bărbatul de 50 de ani a reușit să supraviețuiească evenimentului nefericit, care a băgat spaima în călători.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bărbatul

Martorii povestesc că bărbatul a vrut să urce în metrou, dar în acel moment trenul și-a închis brusc ușile. Deși, omul a început să strige, a fost prea târziu, metroul a plecat din stație și l-a târăt sute de metri pe peron, dar și în tunel.

Acesta s-a lovit de oglinda mare de la capătul peronului, dar și de balustradă. Conform sursei menționate mai sus, bărbatul a fost văzut cu sânge în zona capului și a piciorului, însă din fericire, potrivit primelor informații apărute, el a reușit să supraviețuiască în ciuda impactului puternic.

“Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16.00, în stația de metrou 1 Mai, un călător a forțat intrarea în trenul care se deplasa în direcția Străulești, după anunțul de închidere a ușilor. Piciorul acestuia a fost prins între ușile trenului care a plecat din stație, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron”, transmite Metrorex prin intermediul unui comunicat.

Metrorex a anunțat că se va deschide o anchetă pentru a se stabili exact în ce împrejurimi s-a produs accidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI