Clipe cumplite pentru Borcea! “Plângea în hohote”. Prin ce a trecut fostul acționar de la Dinamo în închisoare

Madlen Moraru 03.07.2020, 19:47
Clipe cumplite pentru Borcea! “Plângea în hohote”. Prin ce a trecut fostul acționar de la Dinamo în închisoare

Au fost clipe cumplite pentru Borcea în momentul în care se afla în spatele gratiilor. Adevărul a ieșit la iveală de curând, iar partenerul de viață al Valentinei Pelinel a trăit momente terifiante.

Clipe cumplite pentru Borcea! “Plângea în hohote”

Dezvăluirile despre Cristi Borcea îl au în prim-plan și pe Giovanni Becali. Totul s-a petrecut în spatele gratiilor, fiind cunoscut că fostul acționar de la Dinamo ar fi încasat o lovitură din partea acestuia. Palma primită de Borcea a avut un efect atât de puternic asupra lui, încât ar fi început să plângă în hohote.

Clipe cumplite pentru Borcea! “Plângea în hohote”. Prin ce a trecut fostul acționar de la Dinamo în închisoare
Cristi Borcea ar fi început să plângă din cauza lui Giovanni Becali

Sunt peste 8 luni de zile de când iubitul Valentinei Pelinel, cu care aceasta are trei copii, a fost eliberat din închisoare. Cristi Borcea și-a executat sentința din pricina unor dosare de corupție. Fostul șef al echipei Dinamo a fost închis în anul 2013, pe numele său fiind pronunțată o sentință dură de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor.

Totodată, a fost eliberat la început de 2019, dar a ajuns din nou după gratii o lună mai târziu. Motivul a fost reprezentat de o condamnare de 5 ani în dosarul retrocedărilor ilegale, fiind acuzat de un prejudiciu asupra statului român de 28 de milioane de euro. Pe numele său au existat acuzații de deturnare de fonduri, de fals în acte și de înșelăciune. Numele de Borcea apare în aceste dosare, dar și în povești din spatele gratiilor. Cristi Borcea a povestit și recent în cadrul unei emisiuni TV ce a trăit în spatele gratiilor.

Prin ce a trecut fostul acționar de la Dinamo în închisoare

“Cristi o luase razna de câteva zile, plângea, spunea că nu mai suportă. Giovanni și Victor au încercat să îl liniștească, însă fără nicio șansă. La un moment dat, el a zis că nu mai suportă, că el se omoară, că nu poate trăi așa. Atât i-a trebuit lui Giovanni, că s-a ridicat de pe scaun și a început să îl înjure, să îl lovească. Nu i-a dat o palmă, ci l-a scuturat bine de tot. I-a spus că e un laș, că e fătălău, că asta vrea el să lase copiilor lui moștenire. Moștenirea de sinucigaș, care aduce ghinion pentru multe generații. Borcea nu a ripostat, decât plângea. Plângea în hohote. El este un om extrem de libertin, un om care nu a respectat niciodată regulile sociale, care a făcut întotdeauna ceea ce a vrut. Să îi iei libertatea, să îl înconjori cu gratii și să îi spui ce să facă, e ca și cum bagi cuțitul în el. Îș omori cu zile. Dacă a reușit să treacă peste detenție, omul ăsta este suficient de puternic încât să facă ce vrea în viață”, au dezvăluit surse apropiate ale fostului acționar, pentru  Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe