Cleopatra Stratan, transformare uluitoare! Fanii au rămas fără cuvinte, când au văzut cum a pozat. Decolteu uriaș

Diana Radu 09.12.2019, 17:53
Cleopatra Stratan, transformare uluitoare! Fanii au rămas fără cuvinte, când au văzut cum a pozat. Decolteu uriaș

Cleopatra Stratan a trecut printr-o serie de transformări, atât din punct de vedere artistic, cât și din punct de vedere al stilului vestimentar, dar și al aspectului fizic. Artista nu se sfiește să-și exprime senzualitatea prin ținute din ce în ce mai îndrăznețe. Iată cum a postat recent artista. Fanii au rămas fără cuvinte.

Cum a pozat Cleopatra Stratan? Artista a lăsat la vedere un decolteu amețitor

Fiica lui Pavel Stratan a apărut cu un look uimitor, dar și provator. Cleopatra Stratan, în vârstă de 17 ani este mai îndrăzneață ca oricând și nu se sfiește să afișeze acest aspect inclusiv prin ținutele pe care alege să le poarte. Cea mai recentă postare a artistei o arată mai sexy ca oricând. Cântăreața a pozat într-o rochie lila, care i-a lăsat la vedere decolteul generos. Cel mai probabil, acesta este noul look pe care ni-l va prezenta în noul său videoclip, la care a început deja filmările. Iată ce poză a postat Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

Cleopatra Stratan, decolteu
Cleopatra Stratan a pozat cu decolteul la vedere

Forografia a strâns 11,393 de like-uri și a stârnit o mulțime de comentarii în rândul fanilor. Unii au fost încântați de noul look afișat de artistă: ”Wow, ce tare te-ai schimbat!”, ”Frumoasă”, ”Drăguță”, în timp ce alții au criticat-o: ”Cleopatra ești mai draguță când ești naturală și fața e gingașă de copil, aici arăți prea matură dar încă nu-i de tine”, este unul dintre comentariile lăsate de fani la postarea artistei.

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută publicului larg la doar trei ani datorită piesei ”Ghiță”, pe care a interpretat-o alături de tatăl său, Pavel Stratan. De atunci și până acum Cleopatra s-a transformat într-o frumoasă tânără care continuă să încânte publicul cu vocea ei, însă prin ipostaza unei fete de 17 ani. Pe lângă muzică, care este pasiunea sa cea mai mare, Cleopatra mai este pasionată și de make-up, teatru și de plroduse handmade.

Urmăriți Impact.ro și pe