Cleopatra Stratan, surpriză uriașă din partea soțului ei. Ce a făcut Edward Sanda chiar în ziua în care artista a împlinit 19 ani

Nicu Stan 06.10.2021, 15:58
Cleopatra Stratan, surpriză uriașă din partea soțului ei. Ce a făcut Edward Sanda chiar în ziua în care artista a împlinit 19 ani

Cleopatra Stratan a avut parte de o surpriză uriașă din partea soțului ei, Edward Sanda. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât cântăreața împlinește astăzi frumoasa vârstă de 19 ani și tot astăzi frumosul cuplu mai sărbătorește un eveniment important în viața lor.

Dublă petrecere în familia Cleopatrei Stratan. Cum a răsfășat-o soțul ei, Edward Sanda

Este mare sărbătoare în familia Cleopatrei Stratan, întrucît artista împlinește astăzi, 6 octombrie 19 ani. Familia mai are un motiv de sărbătoare în plus, pentru că tot astăzi Cleopatra Stratan împlinește un an de la logodnă.

Astfel, cum era de așteptat, soțul ei, Edward Sanda,  a fost primul care i-a urat La mulți ani” și a surprins-o cu o frumoasă declarație de dragoste.

Cleopatra Stratan a implinit 19 ani si a facut un an de casnicie
Cleopatra Stratan a implinit 19 ani si a facut un an de casnicie

Edward Sana a făcut-o fericită pe Cleopatra de la primele ore ale zilei

Încă de la primele ore al zilei, Edward Sanda i-a adus zâmbetul pe buze Cleopatrei Stratan cu un cadou special, precum și cu o frumoasă declarație de dragoste.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au celebrat împreună, mai ales că cei doi s-au mutat împreună după nuntă. De asemenea, cântărețul a profitat de ocazie și i-a făcut o primă urare soției lui.

Ce a făcut Edward Sanda la miezul nopții

Astfel, la miezul nopții, Edward Sanda a postat la InstaStory mai multe imagini cu Cleopatra Stratan, în dreptul cărora îi ura La mulți ani!. După cum se poate vedea în poze, cei doi au ciocnit un pahar în cinstea aniversării artistei, dar și a împlinirii primului an de căsnicie.

De asemenea, la scurt timp după, Edward Sanda a postat și o imagine cu el și Cleopatra Stratan, pe rețeaua de socializare Instagram. În dreptul fotografiei cu ei doi, interpretul i-a făcut și o declarație de dragoste. I-a transmis solistei că i-a furat inima din prima clipă și a numit-o ”soția lui pe viață”.

Ce i-a scris Edward Sanda soției sale

”Azi e despre tine! ? Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit!

Să ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! «Te iubesc» e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! La mulți ani, soția mea pe viață!’, i-a scris Edward Sanda Cleopatrei Stratan pe pagina personală de Instagram.

Cum i-a mulțumit Cleopatra Stratan

La rândul ei, Cleopatra Stratan și-a făcut partenerul fericit, mulțumindu-i pentru urarea făcută: ”Ce frumos! Te iubesc”, a scris și Cleopatra Stratan.

Urmăriți Impact.ro și pe