Clauza inedită pe care soțiile lui Cristi Borcea trebuie să o semneze! Nici Valentina Pelinel nu a scăpat

Redacția IMPACT 12.02.2020, 18:57
Clauza inedită pe care soțiile lui Cristi Borcea trebuie să o semneze! Nici Valentina Pelinel nu a scăpat

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună o familie foarte frumoasă, iar cei trei copii ai lor le înseninează în mod clar zilele. În prezent, cei doi se pregătesc de Ziua Îndrăgostiților, celebrată pe plan mondial pe 14 februarie. Totodată, cei doi nu se feresc deloc să își declare iubirea, și în diverse postări pe rețelele sociale, și nu doar cu un astfel de prilej romantic.

Clauza inedită pe care soțiile lui Cristi Borcea trebuie să o semneze

Nu foarte mulți știu că atunci când s-au căsătorit, Valentina Pelinel a trebuit și ea să semneze o clauză specială, impusă de Cristi Borcea. A fost o regulă valabilă pentru toate partenerele de viață ale fostului acționar de la Dinamo. Încă de când se afla în spatele gratiilor, manechinul i-a dăruit un băiețel, pe Milan Cristian. Familia foarte frumoasă a fost completată de gemenele Rania și Indira. Ambele poartă și numele de Maria, pe care Valentina Pelinel și-a dorit ca acestea să îl împartă la botez.

Clauza inedită pe care soțiile lui Cristi Borcea trebuie să o semneze! Nici Valentina Pelinel nu a scăpat
Valentina Pelinel a fost obligată să semneze o clauză de confidențialitate la căsătoria cu Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost primit o condamnare de 7 ani de închisoare, din care a făcut 5 ani și o lună. A fost stabilit că acționarul își va executa restul pedepsei sale în stare de libertate. Totodată, de când a fost eliberat, acesta se bucură și mai mult de viața de familie și își vede copiii cum cresc, de la o zi la alta.

Nici Valentina Pelinel nu a scăpat

Valentina îl face foarte fericit pe Cristi Borcea, iar de curând aceștia s-au fotografiat într-un cadru de poveste, în care și-au împărtășit sentimentele de iubire. Imaginea de pe contul de Instagram al Valentinei Pelinel a reușit să le topească fanilor inima, fiind apreciată într-un număr record. Nu mulți știu că atunci când și-au spus „Da” în fața altarului, cei doi stabiliseră deja câteva reguli foarte clare pentru viitorul relației lor.

La fel precum celelalte soții ale lui Cristi Borcea, și aceasta a fost pusă să semneze o clauză specială. A fost vorba despre un document oficial în care era stipulat clar că aceasta nu are voie să le jignească sau defăimeze pe celelalte femei din viața acționarului Dinamo. Este cunoscut că acesta are copii și din relațiile pe care le-a avut în trecut, atât cu Mihaela Borcea, prima lui soție, dar și cu Alina Vidican. La toate acestea se adaugă afacerile pe care Cristi Borcea le-a încredințat fostelor lui.

Urmăriți Impact.ro și pe