Claudiu Keşeru, replică pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a scos din lot la partida cu Academica. „Mi-am pus amprenta”

Sorin Barbu 14.02.2022, 13:08
Claudiu Keşeru, replică pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a scos din lot la partida cu Academica. „Mi-am pus amprenta”

Claudiu Keșeru și Gigi Becali nu sunt în cele mai bune relații. Patronul nu este mulțumit de prestația jucătorului și scrâșnește din dinți că îi dă un salariu prea mare, în vreme de atacantul este furios că nu joacă și a amenințat că va face dezvăluiri devastatoare. Drept urmare, Keșeru a fost scos din lot pentru partida cu Academica. În duelul cu Chindia a jucat în repriza secundă, iar la final a fost din nou întrebat de disputa cu Gigi Becali.

Claudiu Keșeru, răspuns pentru Gigi Becali

După ce a scăpat de Constantin Budescu, Gigi Becali mai are în lot încă un fotbalist cu salariu mare de care nu este mulțumit. Claudiu Keșeru câștigă 25.000 de euro pe lună, dar obține greu un tricou de titular, iar patronul îl critică pentru prestațiile sale.

La finalul partidei cu Universitatea Craiova, jucătorul a răbufnit și a spus că va spune mai multe la finalul contractului. Gigi Becali l-a contrat imediat, iar drept pedeapsă l-a scos din lot la duelul cu Academica Clinceni.

„Ce să dezvăluie? Că nu l-am bătut, nu l-am jignit? Nu-mi aduc aminte să-l fi înjurat, nu cred că i-am furat ceva. L-am sunat ca să-l întreb. I-am zis că i-am dat banii și înainte la semnătură.

Vrea să joace obligatoriu la FCSB? Nu înțeleg eu ce vrea el. Sau că se duce el și ia mingea când vrea să bată Popescu. Se duce și fură mingea. Bate cu stângul, de pe partea stângă. Vezi-ți de treaba ta”, a ripostat Becali.

Finantatorul FCSB Gigi Becali a mai pierdut un proces
 

Claudiu Keșeru, pasă de gol în meciul cu Chindia

Claudiu Keșeru a revenit la echipă pentru duelul cu Chindia Târgoviște și a intrat pe teren într-un moment delicat, când oaspeții conduceau cu 2-1. A pasat la reușita decisivă, iar  FCSB s-a impus cu 3-2, după „dubla” lui V. Gheorghe și golul semnat de Olaru, și se află pe locul doi în Liga 1 la 6 puncte de liderul CFR Cluj. Atacantul FCSB a dat din nou un interviu la finalul confruntării, dar a fost mult mai diplomat și nu l-a mai atacat pe Becali.

„Încerc să-mi fac treaba, am fost introdus ca să schimb rezultatul. Mi-am pus amprenta, am dat pasă de gol, încerc să-mi ajut echipa. Acum cred că v-am făcut mare parte din lucru, a apărut subiect de discuție.

Acum nu vreau să mai spun absolut nimic, vorbesc pe teren”, a afirmat fostul atacant al naționalei la finalul confruntării de pe „Arena Națională”.

Claudiu Keșeru are 35 de ani, iar la FCSB a jucat 90 de minute o singură partidă. A înscris cinci goluri pentru formația patronată de Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe