VIDEO EXCLUSIV

Claudia Puican, declarații surpriză despre sarcină, după ce Armin Nicoară a dat de înțeles că soția lui ar fi gravidă. Artista spune adevărul VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 04.05.2023, 16:07

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai solide și mai îndrăgite cupluri din showbiz. După ce și-au unit destinele, în toamna anului trecut, ei se simt pregătiți să aducă pe lume un copilaș. În urmă cu câteva săptămâni, au apărut zvonuri, conform cărora Claudia ar fi însărcinată. În exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Armin Nicoară a spus, în sfârșit, adevărul!

Cei doi își doresc foarte mult un copil. După zvonul că solista Claudia Puican ar fi însărcinată, Armin Nicoară a făcut declarații incerte, privind acest subiect, iar fanii au rămas cu un mare semn de întrebare. Claudia Puican spune adevărul, exclusiv pentru Impact.ro, despre o posibilă sarcină!

Este sau nu însărcinată Claudia Puican?: “Sincer vă spun…”

Impact.ro: Au apărut zvonuri, conform cărora ai fi însărcinată! Este adevărat?

Claudia Puican: Să știți că am fost doar puțin balonată. Cred că nu m-a avantajat așa bine rochia pe care am purtat-o în timpul filmărilor de la videoclipul cu Jean de la Craiova.

E o nouă colaborare. Sincer vă spun, încă nu sunt însărcinată, dar ăsta este planul nostru, de a deveni părinți în următoarea perioadă. Acum, toată lumea știe că ne dorim lucrul ăsta și când mă văd într-o ipostază cu puțină burtică, ei spun că sunt însărcinată.

Citește și Armin Nicoară dă cărțile pe față despre sarcina Claudiei Puican. „Îmi doresc un băiețel” (Exclusiv)!

Despre declarațiile incerte pe care le-a dat Armin Nicoară: “ Ei spun că sunt însărcinată!”

Impact.ro: Armin a lăsat de înțeles că ai fi însărcinată. A spus că te duci la consultații și că atunci când va crește burtica ne va da mai multe detalii.

Claudia Puican: Păi, da… Armin are diabet și trebuie să facem niște investigații detaliate, ca să fie totul în regulă, să avem un copil sănătos, Doamne ajută!

Noi trebuie să ne pregătim înainte cu câteva luni, să facem analize. Oamenii știu că, de când suntem împreună, de doi ani, noi tot repetăm că ne dorim un copil, iar atunci, la prima vedere, ei spun că sunt însărcinată!

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Armin Nicoară pune iar paie pe foc. Mesajul clar pentru Georgiana Lobonț: „Te iubesc!”!

Urmăriți Impact.ro și pe