Claudia Pătrășcanu lămurește relația pe care o are acum cu Gabi Bădălău. ”Mă rog pentru el” (Exclusiv)

Badea Violeta 22.09.2021, 18:14
Claudia Pătrășcanu lămurește relația pe care o are acum cu Gabi Bădălău. ”Mă rog pentru el” (Exclusiv)

Recent, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost surprinși în ipostaze tandre și întrebarea de pe buzele tuturor a fost dacă cei doi au mai dat o șansă poveștii lor de iubire. Ei bine, bruneta a dat cărțile pe față despre relația pe care o are cu tatăl copiilor ei.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au unit destinele în anul 2015. La patru au distanță, cei doi au decis să divorțeze, iar procesul este departe de a se fi încheiat. De-a lungul timpului, cei doi și-au adus acuzații grave, însă în ultima vreme apele s-au mai liniștit.

Recent, cei doi au fost surprinși într-o benzinări din București, iar Gabi Bădălău a făcut un gest care lasă loc de interpretări. Acesta a sărutat-o și a îmbrățișat-o pe mama copiilor săi. Ulterior, mulți s-au grăbit să vorbească despre o posibilă împăcare între cei doi încă actuali soți. Însă, Claudia Pătrășcanu nici nu vrea să audă de fostul ei partener.

„Îl consider doar tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește. Încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul, și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare.

În instanță dă cu noi de pământ, iar in realitate se contrazice singur și are temeri față de multe persoane de a trăi exact așa cum dorește. Atunci când intră în sala de judecată, Gabi se transormă, nu mai ține cont de absolut nimic, nici măcar de copii.

Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.

Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, să rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi.”, a precizat artista pentru Playtech.

Ce spune Claudia Patrascanu despre o impacare cu Gabi Badalau
Ce spune Claudia Patrascanu despre o impacare cu Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu vrea să divorțeze cât mai repede de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu spune că este dispusă să renunțe la pensie și partaj doar pentru a i se acorda divorțul. De asemenea, bruneta a mai spus că tot ceea ce își dorește este să fie liniștită și a adăugat că îl va ierta pe tatăl copiilor ei, deși a crezut că nu va putea trece niciodată peste răul pe care i l-a provocat.

„Un bărbat care își dorește cu orice preț să scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul pentru a putea fi fericit cu viitoarea aleasă. Vă spun eu: nu există nicio viitoare aleasă și nu va exista. Cât despre procesul nostru este simplu…

Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional.

Păcat! Nu stiu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc.”, a mai adăugat artista, citată de aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...