Claudia Pătrășcanu a sărutat pământul de bucurie după ce a divorțat de Gabi Bădălău. Ce au făcut copiii ei atunci când au văzut-o (Exclusiv)

Ana Anitoiu 21.11.2022, 18:47

Claudia Pătrășcanu a sărutat pământul de bucurie după ce a divorțat de Gabi Bădălău. Cântăreața a dezvăluit ce au făcut copiii ei atunci când au văzut-o bucurându-se la vestea că mariajul ei cu tatăl lor s-a încheiat oficial.

Ce au făcut copiii Claudiei Pătrășcanu când și-au văzut mama bucurându-se pentru încheierea divorțului

Claudia Pătrășcanu a spus că atunci când a aflat că divorțul de Gabi Bădălău s-a încheiat s-a bucurat așa cum nu își amintește să o fi făcut de foarte mult timp. Cântăreața a precizat că și-a propus ca din acel moment să se bucure de fiecare minut din viața ei și a dezvăluit cum au reacționat cei doi fii ai ei când au văzut-o atât de fericită.

„Vă rog să mă credeți că am sărutat pământul de fericire, când am aflat că sunt o femeie liberă. Imediat după ce avocatul mi-a anunțat deznodământul am ieșit în curtea casei mele din Constanța și am sărutat pământul!

Am trăit o bucurie deplină. Și mi-am spus că atunci, peste 24 de ore, dar și în zilele următoare, mă voi bucura de fiecare minut din viața mea. Am simțit o eliberare, o liniște interioară fără egal! De acum înainte vreau să mă bucur de viață împreună cu copiii mei!”, a precizat ea exclusiv pentru Playtech.

Fosta componentă a trupei Exotic a spus cei doi băieți ai ei, Gabriel, în vârstă de 7 ani, și Nicholas Mihail, în vârstă de 5 ani, ar fi sărit în sus de bucurie atunci când au văzut-o atât de fericită pe mama lor.

Claudia Patrascanu
Claudia Patrascanu

 

Claudia Pătrășcanu, despre pensia alimentară pe care trebuie să o plătească Gabi Bădălău

De asemenea, Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 44 de ani, a spus că nu ar fi putut trăi fără copiii ei. Vedeta a adăugat că urmează să se consulte în perioada următoare cu avocații ei în legătură cu pensia alimentară pe care trebuie să o plătească Gabi Bădălău.

„Dacă facem un calcul simplu, cu mintea sau cu calculatorul, fiecare cum poate, ca să realizăm ce înseamnă o șesime dintr-un salariu de 2.000 de lei, vom ajunge la o sumă derizorie.

Una ce ar urma să fie achitată, nu doar acum, în zilele acestea, ci până când copiii noștri își vor termina studiile. Tocmai de aceea mă voi consulta cu avocații mei pe această temă și dacă vom lua o hotărâre, o vom anunța.

Fiindcă, dincolo de bani, ceea ce contează cel mai mult e prezența copiilor lângă mama lor! Iar asta, recunosc, e ceea ce mi-am dorit cel mai mult de la acest proces de divorț”, a spus cântăreața, care a precizat că a făcut deja planuri pentru aniversarea fiului ei cel mare, Gabriel, care pe 25 noiembrie va împlini opt ani.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat recent, punând punct unei căsnicii ce a durat, cel puțin în acte, șapte ani. Instanța a hotărât ca cei doi băieți să stea la mama lor, tatăl primind drept de vizite regulate și urmând să plătească o anumită pensie alimentară. Fiecare dintre cei doi foști soți ar fi cheltuit aproximativ 15.000 de euro pentru procesul de divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...