Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Pe ce loc se află Zannidache

Badea Violeta 30.06.2021, 17:31
Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Pe ce loc se află Zannidache

Începând de joi, 1 iulie, încep individualele la Survivor România 2021, iar competiția se apropie cu pași repezi de marea finală. Clasamentul concurenților din Republica Dominicană nu a suferit schimbări radicale față de săptămâna trecută. După mai bine de 6 luni de lupte crâncene cu foamea și cu traseele, unii dintre concurenți au acumulat un punctaj impresionant. Iată clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Pe ce loc se află Zannidache.

Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor

Începând de săptămâna aceasta, Survivor România 2021 intră într-o nouă fază, cea a individualelor. În competiție au mai rămas doar șase concurenți, după ce duminică, 27 iunie, a fost eliminat și Sebastian Chitoșcă. Astfel, ultimii supraviețuitori se vor lupta în continuare pentru a prinde un loc în marea finală Survivor 2021 și pentru a câștiga marele premiu.

Războinicii și Faimoșii au primit vestea de la prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, care i-a anunțat pe concurenți ce îi așteaptă în continuare. Zanni și Elena Marin de la Faimoși, Maria Chițu, Albert Oprea, Andrei Dascălu și Marius Crăciun de la Războinici sunt supraviețuitorii care au mai rămas în competiție și care s-au remarcat prin abilitățile lor sportive. Dintre aceștia, faimosul Zannidache deține recordul absolut de meciuri jucate și de victorii.

Concurentul a participat la 229 de jocuri și a reușit să adune nu mai puțin de 129 de victorii, astfel acesta se clasează pe locul 1 la Faimoși. În clasamentul general, Maria Chițu își consolidează prima poziție în clasament, având un procentaj de eficacitate de 64,2%. Războinicul Marius Crăciun ocupă poziția a treia la general, având o eficacitate de 56,1%.

Cum arata clasamentul celor mai buni concurenti
Cum arata clasamentul celor mai buni concurenti

Pe ce loc se află Zannidache

Deși a reușit să treacă peste emoțiile eliminării de săptămâna trecută, Elena Marin are un procentaj de 51,8%. Faimosa de la Survivor România ocupă locul patru în clasamentul general, în timp ce ultimul loc este ocupat de Albert Oprea. Iată cum arată clasamentul general:

1. Maria Chițu(Războinici) – 162 meciuri, 104 victorii, 58 înfrângeri, 64,2% eficacitate

2. Zannidache (Faimoși) – 229 meciuri, 129 victorii, 100 înfrângeri, 56,3% eficacitate

3. Marius Crăciun(Războinici) – 189 meciuri, 106 victorii, 83 înfrângeri, 56,1% eficacitate

4. Elena Marin (Faimoși) – 197 meciuri, 102 victorii, 95 înfrângeri, 51,8% eficacitate

5. Andrei Dascălu(Războinici) –  215 meciuri, 109 victorii, 106 înfrângeri, 50,7% eficacitate

6. Albert Oprea(Războinici) 209 meciuri, 94 victorii, 115 înfrângeri, 45% eficacitate

De săptămâna aceasta va începe o nouă etapă la Survivor România. Cei șase concurenți rămași în competiție se vor lupta cu toate puterile pentru a ajunge în marea finală a competiției și pentru a câștiga mult râvnitul trofeu. Prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, a făcut marele anunț.

„Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”, a precizat prezentatorul emisiunii, Dan Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...