Clasament Survivor România. Cine sunt concurenții în pole-position pentru câștigarea concursului

Daria Petrescu 05.04.2021, 15:01
Clasament Survivor România. Cine sunt concurenții în pole-position pentru câștigarea concursului

Lupta este din ce în ce mai strânsă la „Survivor România”, sezonul 2. Numărul concurenților, atât din echipa Faimoșilor, cât și din cea a Războinicilor scade de la o săptămnă la alta, lucru care stârnește tensiuni între cei aflați în Republica Dominicană. Eliminarea Anei Porgras, din echpa Faimoșilor, în ediția de duminică seara, a șocat pe toată lumea. Publicul a decis ca aceasta să plece acasă, deși era una dintre cele mai puternice concurete. Iată cine sunt concurenții în pole-position pentru câștigarea concursului.

Clasament Survivor România

În ediția de duminică, 4 aprilie, surprizele s-au ținut lanț.  Deși toată lumea se aștepta ca Ana Porgras să ajungă până în marea finală de la Kanal D, iată că lucrurile au luat o întorsătură neobișnuită. După ce Jador a ieșit din nou favoritul publicului la Faimoși, acesta a avut dreptul de a nominaliza un coleg spre eliminare. Pentru că nu a avut o altă opțiune, a ales-o pe Ana, spre șocul celorlalți. Din păcate, publicul a decis ca ea să plece acasă

„Nu mă așteptăm! Cumva am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut așa, o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de-o parte, că mă duc acasă, mă duc la bine, dar pe de altă parte, sunt tristă, că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Dar se pare că acesta a fost drumul meu la .

Ana Porgras, eliminată de public

Am învățat multe lucruri aici, știam să am răbdare, dar aici mi-a fost dusă la o limită extremă, am învățat să ascult, să accept alte caractere, am aflat cât de puterică sunt.

Am văzut că am îndurat lucruri pe care nici nu îmi imaginăm că le pot îndura și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare ”, a spus Ana Porgras, în aplauzele tuturor, înainte de a părăsi competiția.

Cine sunt concurenții în pole-position pentru câștigarea concursului

Show-ul se apropie cu pași repezi de finală, iar strategiile nu lipsesc. Unii dintre concurenții aflați în Republica Dominicană au ajuns deja la sufletul telespectatorilor, care își votează în fiecare săptămână favoritul.

Astfel că, Albert a fost pentru a cincea săptămână ales ca și preferat al publicului, semn că toată lumea îl vede câștigător Survivor România. De asemenea, Sorin este un al doilea Războinic pe care telespectatorii îl văd în finala din această vară. Printre cei despre care se spune că va câștiga concursul, se află și Marius Crăciun, care a intrat mai târziu în joc.

În echipa Faimoșilor, lucrurile sunt mai complicate și asta pentru că echipa a devenit din ce în ce mai puternică, iar cei aflați în joc fac tot ce se pot pentru a aduce puncte echipei.

Jodor este preferatul publicului

În topul preferințelor, la Faimoși, se află Zannidache, publicul considerând că este unul dintre cei mai puternici concurenți. Acesta este urmat de Elena Marin, Cosmin și Sebastian.

De altfel, Elena Marin a fost una dintre concurentele preferate ale publicului, timp de 4 săptămâni la rând. Chiar dacă a fost accidentat, Jador a intrat pe teren și a adus din nou puncte echipei. El rămâne în continuare preferatul publicului și este preferat pentru câștigarea premiului cel mare.

Urmăriți Impact.ro și pe