Civilizația despre care se spune că ar fi fost creată de extratereștri. Dovezile prezentate în ultimii ani

Ioana Bucur 09.11.2021, 12:02
Civilizația despre care se spune că ar fi fost creată de extratereștri. Dovezile prezentate în ultimii ani

Nu aveau alfabet, trăiau după reguli nemaiîntâlnite în niciun alt colț al lumii și și-au construit una dintre cele mai complexe și evoluate societăți studiate până acum de arheologi. Dovezile descoperite în ultimii ani par să confirme o teorie aproape inimaginabilă: aceasta este civilizația despre care se spune că ar fi fost creată de extratereștri.

Civilizația creată de extratereștri?

Unul dintre puținii lideri spirituali rămași ai acestei civilizații pierdute susținea că strămoșii lor, ființe extraterestre, se vor întoarce pe Pământ: „Ei nu ne-au uitat, nu ne-au șters din mințile lor”. Se pare că mayașii credeau că au fost aduși pe această planetă, adevărata lor casă fiind în roiul stelar al Pleiadelor.

Unele teorii susțin că această civilizație străveche ar fi învățat despre agricultură, matematică – au fost primii care au folosit concenptul de zero -, medicină și astronomie de la o ființă ce nu ar aparține acestei planete, una dintre zetățile la care se închinau: Kukulcan, înfățișat cu păr blond și ochi albaștri, trăsături atipice pentru acea zonă a Americii de Sud.

Cei care susțin teoria originii extraterestre a mayașilor dau ca argumente calendarul mayas sau faptul că știau despre existența unor planete observate de cercetători secole mai târziu.

„Mi s-a spus de către oficiali că mayasii și extratereștrii au avut o istorie a schimburilor”

Acum aproape zece ani, înainte de premiera documentarului „Revelațiile mayașe despre 2012 și de după”, realizatorii filmului au publicat o fotografie controversată, pe care o considerau dovada existenței unei civilizații extraterestre în jungla din Guatemala.

Fotografia arăta un monument, o statuie pre-mayașă care, conform unei scrisori a arheologului  Hector Mejia din Guatemala, ar data din perioada cuprinsă între anii 3.500 și 5.000 î.Hr.

Civilizația despre care se spune că ar fi fost creată de extratereștri
Piramida Kukulkan, de asemenea cunoscută ca El Castillo sau Templul lui Kukulkan

Specialistul descrie fotografia ca fiind „un bust, care la prima vedere arata un craniu alungit și caracteristici fine, acestea nefiind în concordanță cu rădăcinile pre-hispanice ale Americii”.

„Acest monument nu prezintă caracteristicile Maya, Nahuatl, Olmec sau ale altei civilizații pre-hispanice. El a fost creat de o civilizație superioară, care avea cunoștințe impresionante și despre care nu există nicio altă dovadă pe Pământ”, a spus Mejia.

Unul dintre producătorii filmului, Raul Julia-Levy a spus că statuia are 17 metri înălțime și 6 metri lățime, însă nu mai este în jungla din Guatemala, fiind ascunsă undeva în Statele Unite: „am fost informat de către oficiali ai guvernului din Guatemala că monumentul a fost adus aici, de către guvernul american”.

„Această fotografie explică cine sunt. Asta arată de ce aceste monumente sunt peste tot în lume. Am avertizat omenirea de faptul că extratereștrii au fost acolo. Asta nu înseamnă că, dacă au fost prieteni cu mayașii, vor fi prieteni și cu noi. Oamenii trebuie să evite contactul cu extratereștrii, oricât ne-ar costa.

Mi s-a spus de către oficiali că mayașii și extratereștrii au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Lumea nu a văzut asta. Nimeni nu a văzut asta. Dar nu există nicio îndoială, lumea este pregătită pentru aflarea adevărului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial, la felul în care văd oamenii lucrurile”, a mai spus producătorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...