Cît a costat rochia îmbrăcată de Roxen la Eurovision. Reprezentanta României nu a prins finala

Nicu Stan 19.05.2021, 13:18
Cît a costat rochia îmbrăcată de Roxen la Eurovision. Reprezentanta României nu a prins finala

Cît a costat rochia îmbrăcată de Roxen la Eurovision. Reprezentanta României nu a prins finala, însă a cheltuit o sumă mare de bani doar cu rochia.

Rochia lui Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, una foarte scumpă. Cât a costat

S-a aflat cît a costat rochia îmbrăcată de Roxen la Eurovision. Reprezentanta României nu a prins finala, însă rochia ei a costat o avere. Roxen a urcat pe scena Eurovision, marți seară, într-o ținută specială, care a costat nu mai puțin de 3.000 de dolari.

Roxen, pe numele ei real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 21 de ani, a purtat o creație Zimmermann din colecția Spring Summer 2021, care are un preț de nu mai puțin de 3.000 de dolari.

Roxen a ratat calificarea la Eurovision
Roxen a ratat calificarea la Eurovision

Roxen simțea că este momentul ei, nu prea a fost așa

“Înainte de a intra pe scenă îmi iau 5 minute alături de dansatori pentru a ne conecta și pentru a intra în atmosferă. Sunt mândră să reprezint România în concurs și abia aștept să vă cânt în show-ul pentru public. Universul Eurovision are o atmosferă unică la care m-am conectat din primul moment. Simt că e momentul nostru!”, spunea Roxen, înaine de a urca pe scena Eurovision, conform click.ro.

Din nefericire, delegația României nu a fost ferită de probleme. După cazurile de coronavirus de la hotel, au întâmpinat și probleme tehnice la repetiții. Roxen a fost nevoită să urce de două ori pe scena concursului, în cadrul repetiției pentru juriu care a avut loc luni seară.

Este a 65-a ediție a Eurovision

De asemenea, Roxen a fost afectată de această situație, însă nu a renunțat. După ce organizatorii au remediat situația, reprezentanta noastră a avut o prestație absolut memorabilă.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision a debutat marți seară în Olanda, la Rotterdam, cu o primă semifinală, care s-a desfășurat într-un format restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cine a compus piesa ”Amnesia”

Intrată în concurs cu numărul 13, Roxen, cu piesa ”Amnesia”, nu a reușit să se califice mai departe. ”Amnesia” este compus de Adelina Stîngă și Victor Bouroșu.

Eșecul a fost pus pe seama cântăreței Roxen, o tânără foarte talentată din Cluj, cu o voce cu un timbru aparte, dar care are însă numai 21 de ani, respectiv nu are experiență.

Cum s-a făcut votarea

Fanii din 18 ţări au putut vota România de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon. Astfel, artiştii finalişti au fost aleşi în urma votului publicului, prin telefon, SMS sau aplicaţia online oficială, precum şi al juriilor de specialitate din ţările participante la show, ponderile fiind echilibrate.