Circ la meciul lui Dinamo. Un fost jucător i-a aruncat antrenorului cu două perechi de chiloți în față. „Domnul cu rochiță a dat afară liderii”

Ioana Bucur 21.01.2023, 17:43
Circ la meciul lui Dinamo. Un fost jucător i-a aruncat antrenorului cu două perechi de chiloți în față. „Domnul cu rochiță a dat afară liderii”

Circul de la meciul cu Dinamo, „disecat” de unul dintre protagoniști. Cum a fost posibil ca un fost jucător să-i arunce antrenorului cu două perechi de chiloți în față. Explicațiile date de sportiv după gestul șocant.

Circ la meciul lui Dinamo

Au fost scene desprinse parcă dintr-un scenariu greu de înțeles la meciul lui Dinamo. După ce s-a despărțit de club din pricina unui conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă, Vali Lazăr, în vârstă de 33 de ani, s-a reîntâlnit pe teren cu tehnicianul, în amicalul de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, încheiat 0-0.

Potrivit Playsport.ro, fostul jucător de la Dinamo i-a aruncat antrenorului cu două perechi de chiloți în față, spunând: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”.

În timpul partidei, replicile dure au continuat:

„Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, a spus Lazăr către Burcă.

„Ești slab! Foarte slab”, dar Lazăr a comentat din nou „Psihologule”, a fosr replica antrenorului, potrivit playsport.

Circ la meciul lui Dinamo. Un fost jucător i-a aruncat antrenorului cu două perechi de chiloți în față. „Domnul cu rochiță a dat afară liderii”

„Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară”

La finalul partidei, Vali Lazăr a vorbit despre schimbul acid de replici și gestul bizar făcut către fostul său antrenor.

„Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal? (n.r. gestul său cu chiloții). Asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a avut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afără și se băga prin căsuță pe acolo pe la Săftica, despre ce vorbim.

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, idee e că are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off… și ți-i dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună… că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați, domnul psiholog nu este vinovat că are niște cărți în fața altora. Nu e așa… ”, a spus Vali Lazăr la finalul partidei.

Ovidiu Burcă, în schimb, a refuzat să facă orice comentariu legat de incidentele din timpul meciului lui Dinamo.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...