Ciprian Marica, reacție halucinantă în direct: “Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e spunem Doamne, ajută!”

Ana Anitoiu 29.10.2020, 18:30
Ciprian Marica, reacție halucinantă în direct: “Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e spunem Doamne, ajută!”

Ciprian Marica s-a revoltat, în direct. Fostul internațional, actual patron al formației Farul, s-a declarat dezamăgit de modul în care este gestionată criza generată de pandemia de coronavirus, în domeniul sportului.

Ce acuzații a adus Ciprian Marica

Ciprian Marica a spus că reprezentanți ai Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) nu știau că Ministerul Tineretului și Sportului a încheiat un protocol cu Ministerul Sănătății.

”Le pasă prea puțin de sport. Am auzit, ca să nu dau mai multe detalii, că la DSP habar nu aveau de protocolul dintre MTS și MS. Spuneau că «Nu ne interesează de protocolul de la MTS. Ținem cont de cel la Ministerul Sănătății». Li se zicea: «Domnule, există un acord între cele două Ministere!» și răspundeau «Nu îmi place sportul». Da, se întâmplă ca unii să fie mai pasionați ca alții”

Suntem depășiți de situație! Asta e realitatea. Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e să spunem «Doamne, ajută!» (n.r- își face cruce). Cred că autoritățiile sunt depășite. Nu există un interes din partea lor să deschidă sportul”, a spus Ciprian Marica.

Ciprian Marica, reactie halucinanta in direct, legata de criza generata de pandemia de coronavirus
Ciprian Marica 

Ce ar vrea Ciprian Marica să se schimbe, în timpul pandemiei, pentru fotbalul din România

În plus, Ciprian Marica a spus ce ar trebui să se întâmple, din punctul lui de vedere, pentru fotbalul din România, în timpul pandemiei de coronavirus.

”Ideal ar fi să existe aceeași măsură! Dar fiecare interpretează după bunul plac. Unii spun că toți contacții direcți trebuie izolați, așa cum se întâmplă la Astra, alții că doar cei pozitivi trebuie izolați, nu și cei negativi. E interpretabilă situația”, a spus Ciprian Marica, în emisiunea ”Liga Digi Sport”.

Ciprian Marica a dezvăluit, la Digi Sport, că a aflat că Mirel Rădoi s-a supărat pe el, după ce el a criticat jocul naționalei României, care a pierdut cele trei meciuri disputate în luna octombrie.

Vezi și: Ce mai face amanta lui Ciprian Marica la jumătate de an de când au fost prinși în “flagrant”. Soțul Anei Munteanu a luat o decizie surprinzătoare

”Când te gândești că eram chiar buni la fotbal. Încă o seară tristă. O dată se poate întâmpla, a doua oară… dar și a treia oară, ăsta e nivelul!!!”, a spus Ciprian Marica, după înfrângerea cu Austria, scor 0-1..

”Nu am absolut nimic cu Mirel, mi-a fost coechipier, eu îl respect ca om, îl susțin și îi urez succes pentru că este antrenorul echipei naționale. Dar nu pot să mint sau să nu spun ce văd.

Sunt corect și nu a fost o apreciere cu vreo tentă răutăcioasă. Mi-a spus cineva că e supărat pe mine, dar eu trebuie să fiu imparțial. E greu să scoți lucruri pozitive când pierzi de o anume manieră”, a spus Ciprian Marica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI