Ciprian Marica e din nou în centrul atenției. O iubită celebră povestește cum o ”traducea” în fiecare zi

Iancu Andreea 15.04.2021, 14:39

Ciprian Marica este un adevărat cuceritor. Fostul fotbalist a fost demascat de o fostă iubită celebră, care a mărturisit recent cum a aflat că sportivul o înșela de nenumărate ori pe parcursul relației. Astfel, după scandalul din camera de hotel, izbucnit în urmă cu un an, acum Ciprian Marica e din nou în centrul atenției.

Dezvăluiri intime despre Ciprian Marica, ajuns în centrul atenției după ce fosta iubită a povestit recent cum o înșela

Despre viața amoroasă recentă a lui Ciprian Marica se cunoaște faptul că formează un cuplu încă din 2016 cu Ioana Marcu, iubita sa, cu care însă nu a ajuns la altar. Fotbalistul și partenera lui au împreună și doi băieți. Însă în ciuda relației aparent așezate dintre cei doi, numele lui Ciprian Marica a apărut în mai multe scandaluri, fostul fotbalist ajungând recent în centrul atenției după dezvăluirile unei foste iubite celebre. Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, a recunoscut că relația sa cu Marica a fost marcată de episoade de infidelitate. Astfel, aceasta întărește imaginea de bărbat nestatornic pe care Ciprian o are după scandalul din camera de hotel din urmă cu un an.

Ilinca Vandici a povestit recent în cadul unui podcast cum ea și Ciprian Marica au trăit o poveste de dragoste scurtă, încheiată din pricina infidelităților fostului fotbalist. Celebra prezentatoare de la Kanal D l-ar fi prins de nenumărate ori pe sportiv în timp ce „călca strâmb”.

Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…)  Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa (…) Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam, a explicat Ilinca Vandici în podcastul Vin de-o poveste by Radu Țibulcă.

Ilinca Vandici, în vremea când forma un cuplu cu Ciprian Marica
Ilinca Vandici, în vremea când forma un cuplu cu Ciprian Marica

Ilinca Vandici: „M-am simţit dezamăgită”

Dincolo de faptul că aproape de fiecare dată frumoasa șatenă afla când era „tradusă” de Marica, Ilinca a dezvăluit că, pus în fața propriilor greșeli, fostul sportiv evita să recunoască. Astfel, pe lângă infidelitate, prezentatoarea a fost dezamăgită și de minciunile și negațiile bărbatului.

Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată, a mai dezvăluit Ilinca Vandici.

Fostul fotbalist, prins într-o cameră de hotel împreună cu soția unui prieten

În urmă cu aproape un an de zile, un video devenea viral pe internet, înfățișându-l pe Ciprian Marica în camera unui hotel din Cluj, înfășurat doar cu un prosop, la bustul gol și vizibil stânjenit că a fost prins în fapt. Sportivul se afla în compania soției unui bun prieten de familie și a fost prins în fapt chiar de către soțul nervos. Conform informațiilor apărute în presa locală, fotbalistul ar fi avut o aventură cu Ana Muntean, nimeni alta decât soția fiului fostului șef de la Transgaz, Florin Muntean, un prieten apropiat al lui Marica. Imaginile ar fi fost filmate în realitate în anul 2019, însă au fost dezvăluite abia la un an distanță. Scandalul a dus inclusiv la o plângere la Poliție, depusă de Ciprian Marica pentru violarea vieții private, încercând astfel să afle cine a dorit să îi facă rău. Totuși, tensiunea s-a dus, iar fotbalistul și-a recunoscut fapta, cerându-și scuze față de familia sa.

Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala. Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!, este o parte din mesajul lui Ciprian Marica, publicat la acea vreme pe o rețea de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...