Cine va moşteni, de fapt, averea lui Viorel Lis. Fostul edil, mărturisire sinceră: “Am pe cineva cu adevărat lângă mine”

Nicu Stan, Mirabela Năstase 23.06.2021, 16:05
Cine va moşteni, de fapt, averea lui Viorel Lis. Fostul edil, mărturisire sinceră: “Am pe cineva cu adevărat lângă mine”

Cine va moşteni, de fapt, averea lui Viorel Lis. Fostul edil, mărturisire sinceră: “Am pe cineva cu adevărat lângă mine”. Fostul primar vrea să își facă testamentul, pentru că, după cum spune el, se apropie de finalul vieții. Pe de-o parte. Pe de altă parte, Viorel Lis se gândește la un moștenitor pe care să-l lase cu Oana.

Vești triste. Viorel Lis își face testamentul. Cui îi va lăsa fostul primar al Bucureștiului lăsa toată averea sa

Cine va moşteni, de fapt, averea lui Viorel Lis. Fostul edil a făcut mărturisiri sincere și a spus că este foarte mulțumit că are pe cineva lângă el, respectiv pe Oana, în vârstă de 40 de ani.

Astfel, fostul primar se gândește serios să își facă testamentul, chiar dacă nu are așa de multe de lăsat, precum alți politicieni. Pe de altă parte, fostul primar spune că i-ar place să aibă cu Oana un copil, căruia să îi lase toată averea.

Viorel LIs ii lasa averea Oanei
Viorel LIs ii lasa averea Oanei

Averea lui Viorel Lis îi rămâne Oanei

Dacă acesta nu va apărea, averea îi va rămâne Oanei, cea care îi este soție de atâția ani. Averea fostului primar al Bucureștiului nu este așa de mare. Are o pensie de 3700 de lei și o moștenire la țară.

Viorel Lis, cu o soţie tânără, căreia i-a plăcut tot timpul să se distreze, fostul primar, de 77 de ani, a cam trebuit să ţină pasul cu mondenităţile, însă spune că nu se dă în vânt după astfel de evenimente.

Viorel Lis, probleme mari de sănătate

Fostul primar general s-a gândit la toate, mai ales că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate şi a ajuns la spital de câteva ori în stare destul de gravă. Recent, la un eveniment monden i-a povestit Adrianei Bahmuţeanu cum  se descurcă financiar în această perioadă.

“Sunt la o vârstă la care cred că nu prea îmi place nimic. Este o vârstă spre… final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva. Cea mai mare realizare este funcţia de primar general al Capialei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin. Tata era foarte fericit că a fost învăţător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana (40 de ani ) în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toată mă urăsc.

Viorel Lis va muri cu inima împăcată

Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat. Nu am luat bani de la nimeni. Şpagă… nu ştiu ce ea aia. Nu am condiţionat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei.

Am o moştenire de la ţară! Asta e toată avearea mea. Mulţi m-au controlat, mulţi m-au jignit. Sunt şi oameni cu care mă întâlnsc pe stradă şi îmi pupă mâna. Foarte puţini m-au înjurat cât am fost primar şi după”, a declarat Viorel Lis.