Cine va fi noul James Bond. Daniel Craig a recunoscut că s-a terminat

Rădulescu Valentin 20.09.2020, 12:15
Cine va fi noul James Bond. Daniel Craig a recunoscut că s-a terminat

Vremea de glorie a lui Daniel Craig pare că s-a sfârșit, iar acum urmează ca altcineva să-i ia locul în următoarele serii ale lui James Bond. Agentul 007 a fost un rol care i-a adus succes acestuia pentru mult timp, dar actorul a mărturisit că s-a terminat. Cine îi va lua locul?

Noul James Bond. Rolul lui Daniel Craig va fi luat de un alt actor celebru

Daniel Craig se pare că își va lua adio de la rolul care l-a făcut celebru, agentul 007. Acesta a recunoscut că renunță la rol în 2016, atunci când la vârsta de 50 de ani a spus că este ”over it”. Încă de la aceea vreme, mulți actori au început să alerge după rolul lui James Bond.

Se pare însă că Tom Hardy este cel care îi va lua locul lui Daniel Craig, scrie presa britanică, care susține că a fost deja ales pentru interpretarea personajului principal din seria James Bond. Actorul se află la vârsta de 43 de ani și este favoritul caselor de pariuri ca și noul agent 007. De multă vreme însă, se zvonește că Tom Hardy i-ar putea lua locul lui Daniel Craig, după apariția celui de al cincilea film din serie, ”No Time To Die”.

Cine va fi noul James Bond. Daniel Craig a recunoscut că s-a terminat
Cine va fi noul James Bond. Daniel Craig a recunoscut că s-a terminat

Când a câștigat Tom Hardy rolul de James Bond?

Potrivit informațiilor de pe The Vulcan Reporter, Tom Hardy a primit rolul agentului 007 după o audiție de succes din luna iunie, chiar dacă rezultatele cotelor de pariuri erau reduse la jumătate. Totodată, se zvonește că producătorii plănuiseră deja să îl prezinte pe Tom Hardy ca fiind al zecelea James Bond, în luna noiembrie, atunci când ar fi trebuit să fie lansat și ultimul film din serie. Din cauza pandemiei însă, anunțul urmează să fie făcut tocmai în anul 2021.

De asemenea, Tom Hardy nu a ținut deloc secret faptul că ar putea fi următorul James Bond, dar totodată, a refuzat să vorbească despre noul său rol. Actorul a vorbit însă despre rolul agentului în 2015.

„Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, a spus acesta într-un interviu realizat în urmă cu 5 ani.

Amintim că Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în anul 2001, iar de atunci a reușit să obțină numeroase premii pentru rolurile interpretate, fiind totodată și un actor de teatru.

Urmăriți Impact.ro și pe