Cine va fi noul antrenor al FCSB. Dezvăluirea făcută de șeful galeriei roș-albaștrilor

Stan Filon 17.11.2022, 15:02
Cine va fi noul antrenor al FCSB. Dezvăluirea făcută de șeful galeriei roș-albaștrilor

S-a aflat cine va fi antrenorul lui FCSB! Informația a fost oferită chiar de către liderul galeriei, Gheorghe Mustață, care spune că are informații din interior. Se pare că ultimele meciuri l-au convins și pe patronul Gigi Becali că cel mai potrivit pentru postul de antrenor principal ar fi chiar Mihai Pintilii.

Cine va fi noul antrenor al FCSB

Așadar, se pare că Mihai Pintilii va fi noul antrenor al lui FCSB. Secundul s-a călit în ultimele meciuri și chiar dacă nu ar fi acceptat să fie principal, în urmă cu câteva zile, victoriile cu Rapid și cu FC U i-au dat încrederea necesară să accepte această provocare.

Jucătorii lui FCSB au primit câteva zile libere, după ultima victorie împotriva celor de la FCU, iar Mihai Pintilii a profitat de ocazie și a plecat cu familia într-o mini-vacanță peste hotare. La întoarcere, se pare că va primi din partea lui Ggi Becali oferta de a o antrena pe FCSB.

Cine va fi noul antrenor al FCSB
Cine va fi noul antrenor al FCSB

„Tot vestiarul este cu el”

„Din informațiile mele, Mihai Pintilii va fi noul antrenor după perioada asta de interimat. Știu și eu mai multe de acolo de prin interior, dar ce pot să vă zic este că Pintilii va avea toată susținerea noastră. Și noi ni-l dorim, mai ales că tot vestiarul este cu el. S-a văzut clar acest lucru.

Este foarte important că jucătorii țin foarte mult la el, iar la aceea ședință în care am fost și noi prezenți, mă refer înainte de meciul cu Rapid, le-am spus la jucători că dacă vor ca Pintilii să devină antrenorul lor, atunci să tragă tare și să bată Rapidul. Și asta au făcut. Au câștigat apoi și la Craiova și se vede clar că jucătorii îl vor pe Pintilii. Au jucat și pentru acest lucru. O să vină din club și un om cu licența Pro și se va rezolva și această problemă. Vă repet: Mihai Pintilii va avea toată susținerea noastră!”, a declarat Gheorghe Mustață, cu liderul Peluzei Nord, pentru prosport.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...