Cine transmite la TV meciul România-Spania, din preliminariile EURO 2020

Alexandru Ioanid 04.09.2019, 15:49
Cine transmite la TV meciul România-Spania, din preliminariile EURO 2020

România-Spania, meci din preliminariile EURO 2020 se joacă joi, 5 septembrie, pe Arena Națională. Tribunele vor fi pline în condițiile în care toate cele peste 50.000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat încă din primele zile.

România speră la o calificare miraculoasă la Campionatul European de Fotbal din 2020. Tricolorii au planificate două partide în următoarele zile: joi, 5 septembrie, e programată partida cu Spania, iar duminică, 8 septembrie, e programat meciul cu Malta.

În acest moment, naționala României ocupă locul al doilea în grupa F. Dar o victorie împotriva Spaniei ar crește substanțial șansele de calificare ale naționalei la EURO 2020.

Cine nu ajunge pe stadion, poate urmări meciul la televizor.

Cine transmite meciul România-Spania din preliminariile EURO 2020

Romania-Spania, preliminarii EURO 2020

România-Spania se joacă joi, 5 august, pe Arena Națională în fața unui stadion care va fi plin. Toate biletele puse în vânzare s-au epuizat încă din primele zile, semn că interesul pentru meci e uriaș.

După patru meciuri în preliminarii, România se află pe locul al doilea în grupa F,  la egalitate de puncte cu Suedia și cu două puncte peste Norvegia. Spania vrea să se califice fără probleme de pe primul loc, așa că România se luptă cu Suedia și Norvegia pentru locul al doilea. Doar primele două echipe clasate se duc direct la EURO 2020, ocupanta locului 3 jucând un baraj.

Celelalte echipe – Feroe și Malta – nu au mari șanse la calificare, așa că, teoretic, cu o victorie în fața Spaniei și una în fața Maltei, România poate spera la calificare.

Mulți români vor privi meciul din fața televizoarelor. Partida dintre România și Spania e difuzată de postul de televiziune PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe