Cine transmite la TV cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei

Daria Petrescu 19.07.2020, 11:32
Cine transmite la TV cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei

Sezonul Formula 1 2020 a început în Austria și s-a desfășurat în perioada 3-5 iulie. Din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul din Marele Circ  fost amânat. Astfel că, cei de la FIA au construit un plan care să permit debutul sezonului și care să se desfășoare în condiții foarte bune. Urmează etapa mult așteptată de iubitorii acestui eveniment. Iată cine transmite cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei, care va avea loc în weekend-ul 18-19 iulie.

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei este gata de start

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, cursele se desfășoară la început, fără spectatori. Ora la care s-a dat starul pentru Austria, în urmă cu câteva zile, a fost 16.00 și a fost prima cursă a acestui sezon. Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei este difuzată la două posturi de televiziune. Este vorba despre Digi Sport și Look Sport.

Marele Premiu al Ungariei, cursele de la Silverstone și Marele Premiu al Barcelonei se desfășoară la o săptămână după ce a început spectacolul din Formula 1 cu Marele Premiu al Austriei. Acesta a fost programat pe 5 iulie și o săptămână mai târziu.

Se dă startul cursei Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei
Se dă startul cursei Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei

În perioada 28-30 august este programat Marele Premiu al Belgiei, cunoscut și ca Spa-Francorchamps. A opta etapă este cea de la Monza, Marele Premiu al Italiei. Evenimentul se desfășoară în perioada 4-6 septembrie.

Scandal după a doua etapă din Formula 1

Pilotul german al echipei Ferrari, Sebastian Vettel a fost nevoit să abandoneze după ce s-a lovit de coechipierul său Charles Leclerc. Acesta s-a declarat nemulțumit de această decizie.

”Mă luptam cu alte două mașini în virajul 3, Leclerc a intrat pe trasa interioară, iar eu am încercat să închid spațiul, evident. Nu mă așteptam să apară el și să simt ceva acolo, nu era loc, așa că a urmat o coliziune. E mare păcat.

Nu am putut să fac nimic. Și e păcat că nu am reușit să profităm de bonusul pe care îl aveam, de a rula pe aceeași trasă, cu noile update-uri. Am simțit mașina bine vineri, iar apoi sâmbătă, în calificări, noi am luat o direcție greșită. Aș fi vrut să încerc în cursă update-urile”, a spus Vettel, potrivit Fanatik.

Clasamentul general al piloților:

  1. Valtteri Bottas – 43 puncte
  2. Lewis Hamilton – 37
  3. Lando Norris – 26
  4. Charles Leclerc – 18
  5. Sergio Perez – 16
  6. Max Verstappen – 15
  7. Carlos Sainz – 13
  8. Alexander Albon – 12
  9. Pierre Gasly – 6
  10. Lance Stroll – 6

Marele Premiu al Ungariei, va avea loc pe Hungaroring, la 19 iulie. Este vorba despre  etapa a treia a CM de Formula 1. Formula 1 2020 este unul dintre cele mai urmărite evenimente din acesta an. Spre deosebire de alți ani, evenimentul se desfășoare în condițiile cauzate de pandemia de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe