Cine sunt victimele de la Onești. Silviu avea doar 38 de ani și crescuse fără mamă

Nicu Stan 02.03.2021, 14:40
Cine sunt victimele de la Onești. Silviu avea doar 38 de ani și crescuse fără mamă

Cine sunt victimele de la Onești. Silviu avea doar 38 de ani și crescuse fără mamă. Amănuntele cutermurătoare ce ies la iveală din anchetă, disponibile în articolul de mai jos.

S-a aflat cine sunt victimele agresorului de la Onești. Una dintre ele a crescut fără mamă. Tatăl îl iubea enorm

S-a aflat cine sunt victimele criminalului de la Onești. Silviu avea doar 38 de ani și crescuse fără mamă de pe vremea când avea 3 ani.

Amănunte cutremurătoare ies la suprafață. Doi electricieni, unul de 38 de ani, altul de 55 de ani, au murit luni seară înjunghiaţi, la Oneşti, de fostul propirietar al casei în care aceștia ajunseseră să facă anumite verificări.

Cum se numeau victimele bătrânului ucigaș

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Pătatu 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti, Moroșan Gheorghe. Cei doi munictori au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie și care a apărut neașteptat.

Silviu Iștoan a rămas orfan de mamă de la vârsta de trei ani, iar acesta a fost crescut de tată cu toată dragostea, alături de fratele său, relatează cei care l-au cunoscut.

Bătrânul i-a sechestrat și legat pe cei doi oameni în apartament

Gheorghe Moroşan i-a sechestrat pe cei doi în apartamentul din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambii oameni au murit, unul pe loc în apartament, cealaltă la spital. Într-un final, poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit grav.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei Oneşti au anunţat că marţi, 2 martie, vor vota în Consiliul Local acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi oameni omorâți fără  avea vreo vină.

Primarul Oneștiului, condoleanțe pentru victimele nevinovate

De altfel, Laurenţiu Neghină, primarul oraşului Onești, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanţe pentru cele două victime. ”Sunt consternat de evenimentul dramatic întâmplat în oraşul nostru! Sunt alături de familiile victimelor nevinovate!  Sincere condoleanţe!“, a scris Laurențiu Neghină pe pagina personală de Facebook.

Poliția a ajuns la locul luării de ostatici la scurt timp după apelul făcut la 112 chiar de agresor, însă negociatorul, pe care polițiștii au decis s- îl aștepte săvină de la Bacău a întrâziat în jur de două ore.

Cum au murit victimele bătrânului ucigaș

Nu în ultimul rând victimele au fost asasinate prin înjunghiere. Una a fost înjunghiată în inimă și a decedat pe loc, iar cealaltă a fost ucisă cu o lovituri de cuțit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI