Cine sunt şi cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei ar avea trei fete

Ana Anitoiu, Alexandru Puiu 28.01.2022, 10:08
Cine sunt şi cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei ar avea trei fete

Fiicele lui Vladimir Putin trăiesc departe de lumina reflectoarelor, iar despre două dintre ele se știe că au cariere impresionante. Președintele Rusiei ar avea trei fete, deși au fost făcute speculații că el ar fi, de fapt, tatăl mai multor copii. Liderul rus a impus întotdeauna discreție maximă în privința vieții sale personale.

Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Vladimir Putin

Președintele rus, acum în vârstă de 69 de ani, a fost căsătorit timp de 31 de ani, în perioada 1983 – 2014, cu Ludmila Putin. Cei doi au două fiice, Maria, în vârstă de 36 de ani, și Yekaterina sau Katerina, în vârstă de 35 de ani.

„Nu toţi taţii sun la fel de iubitori cum este el. Şi le-a răsfăţat mereu, în timp ce sarcina disciplinei îmi revenea mie”, spunea la un moment dat Ludmila citată pe site-ul guvernului rus.

Cine sunt si cu ce se ocupa fiicele lui Vladimir Putin
Vladimir Putin alaturi de fosta lui sotie, Ludmila, si de fiicele lor

Fetele ar fi fost retrase de la școală și ar fi învățat acasă după ce Vladimir Putin a devenit președinte. Ulterior, ele și-au făcut studiile sub altă identitate, iar la evenimente publice din Rusia nu sunt prezentate drept fiicele lui Vladimir Putin. Maria a urmat Universitatea de Medicină din Moscova, iar Katerina şi-a luat licenţa în Studii Asiatice.

Fiica cea mare, Maria, este în prezent doctor şi cercetător. Ea trăiește la Moscova și este măritată cu olandezul Jorrit Faassen, alături de care are un copil. Vladimir Putin i-a dezvăluit regizorului Oliver Stone în 2017 că are un nepot și a precizat că se joacă foarte rar cu el, „din păcate”.

Cu ce se ocupă cea de-a doua fiică a lui Vladimir Putin

La rândul ei, Katerina are succes pe plan profesional. A devenit o dansatoare acrobatică recunoscută, ocupă o funcţie importantă la Universitatea de stat din Moscova, unde a absolvit, şi se ocupă de un proiect de dezvoltare în valoare de 1,7 miliarde de dolari americani.

În perioada 2013 – 2018, cea de-a doua fiică „oficială” a lui Vladimir Putin a fost căsătorită cu miliardarul rus Kirill Şamalov. Din documentele de divorţ s-a aflat că cei doi aveau o avere de două miliarde de dolari.

Katerina a apărut la televiziunea publică pentru prima dată în decembrie 2018, în calitate de expert în biotehnologie. Legătura ei cu Vladimir Putin a fost menţionată doar în trecere în timpul unui concurs de dans, dar apoi dezminţită. Mai târziu, în iunie 2021, ea a avut o intervenţie la o conferinţă economică din Rusia, echivalentul Forumului Economic de la Davos, dar n-a fost făcută nicio referire la tatăl ei.

Vladimir Putin ar avea și o a treia fiică

De-a lungul timpului, au apărut mai multe speculații cu privire la copiii lui Vladimir Putin. Liderul rus ar avea o a treia fiică din relația sa amoroasă cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, născută în Uzbekistan, fost parlamentar în Duma timp de opt ani pentru partidul lui Putin Rusia Unită.

„Mereu am avut o părere negativă despre oamenii care îşi bagă nasul şi îşi proiectează fanteziile erotice în viaţa altora”, a fost o reacție a lui Vladimir Putin la zvonurile referitoare la viața lui personală.

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin a devenit şefa Grupului Naţional media, un imperiu media pro-Kremlin. Ea a dispărut din viața publică în 2018, după ce și-a prezentat teza de doctorat. Ea ar avea patru copii – un băiat născut în 2009, o fiică în 2013 şi doi băieţi gemeni în 2019. Informația cu privire la gemeni ar fi dispărut după publicarea într-un ziar rus. S-a speculat că ar fi intervenit Kremlinul pentru a proteja viața privată a liderului rus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...