Cine sunt copiii Camillei Parker Bowles, noua regină consoartă a Marii Britanii. Ce se întâmplă cu ei după moartea Elisabetei a II-a

Badea Violeta 09.09.2022, 16:43

Camilla Parker Bowles a mai fost căsătorită o dată, înainte de mariajul cu viitorul rege Charles. Ea s-a iubit cu Andrew Parker-Bowles, cel care i-a dăruit și doi copii, pe Laura Lopes și Tom Parker Bowles. Iată ce se întâmplă cu ei după trecerea în neființă a Elisabetei a II-a!

Cine sunt copiii viitoarei regine a Marii Britanii

În anul 2005, fiul Elisabetei a II-a, Charles, și-a unit destinul cu Camilla Parker Bowles. Prin urmare, el a devenit tatăl vitreg al celor doi copii din prima căsătorie a acesteia cu Andrew Parker-Bowles, iar ea a devenit mama vitregă a prinților Harry și William.

Cel mai mare copil al Camilei, Tom Parker Bowles, s-a născut pe data de 18 decembrie 1974. În prezent, el lucrează ca editor culinar, dar în trecut a avut probleme cu consumul de droguri.

„Am fost obraznic, am petrecut puțin cam tare. Când eram mai tânăr, am fost concediat tot timpul”, declara Parker Bowles într-un interviu despre cariera sa.

„Dar îmi plăcea să mănânc și puteam aproape să înșir o propoziție, așa că m-am gândit că aș putea scrie despre mâncare.”, mai adăuga acesta.

Tom, acum în vârstă de 47 de ani, este autorul mai multor cărți de bucate, a fost critic de restaurante în The Mail on Sunday, a colaborat cu Esquire UK și apare adesea ca jurat în emisiuni culinare și concursuri.

În septembrie 2005, bărbatul s-a căsătorit cu editorul de modă, Sara Buys. Cuplul are doi copii: o fiică, Lola, născută în octombrie 2007, și un fiu, Freddy, născut în februarie 2010. Între timp, însă, Tom și Sara s-au despărțit.

Copiii Camillei Parker Bowles (dreapta)
Copiii Camillei Parker Bowles (dreapta)

Cu ce se ocupă Laura Lopes, fiica Camillei

Născută în ziua de Anul Nou 1978, Laura Lopes este cel mai mic copil al Camillei și singura fiică a acesteia. În copilărie, ea a urmat cursurile unui internat catolic și, mai târziu, ale Universității Oxford Brookes, înainte de a se lansa într-o carieră în domeniul artelor.

După ce a condus Space Gallery din Londra, în 2005 a cofondat Eleven, o galerie de artă plastică din Belgravia. La doar un an distanță, în 2006, s-a căsătorit cu Harry Lopes, un fost model Calvin Klein devenit contabil autorizat. Prinții William și Harry au fost prezenți la nunta surorii lor vitrege.

Laura și soțul ei au acum trei copii. Este vorba despre Eliza, care s-a născut în ianuarie 2008, și doi băieți gemeni, Gus și Louis, care s-au născut în decembrie 2009. Deși Laura păstrează un profil relativ discret, se pare că se înțelege foarte bine cu frații ei vitregi.

Ce se întâmplă cu Tom și Laura după moartea Elisabetei a II-a

Regina Elisabeta a II-a a decedat ieri, 9 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Prin urmare, prințul Charles, soțul Camillei, devine rege și toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu cei doi copii ai săi vitregi.

Ei bine, Tom și Laura nu vor primi niciun titlu, potrivit regulilor și regulamentelor regale oficiale. Se poate deveni membru al familiei regale numai prin naștere sau căsătorie. Așadar, nu există nicio posibilitate ca cei doi copii ai Camillei să primească vreun titlu și privilegiu regal.

Citește și Decesul Reginei Elisabeta a II-a. Evenimentele de azi, 9 septembrie. Charles a ajuns la Palatul Buckingham. se adresează națiunii, sâmbătă va fi încoronat!

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...