Cine sunt cei doi concurenți care au șanse uriașe să câștige sezonul 9 Chefi la Cuțite

Daria Petrescu 11.05.2021, 18:44
Cine sunt cei doi concurenți care au șanse uriașe să câștige sezonul 9 Chefi la Cuțite

„Chefi la cuțite”, sezonul 9, se află în plină desfășurare. Cei trei chefi și-au format deja echipele și au intrat în bucătărie, pentru a arăta de ce sunt în stare. Chiar dacă mai este ceva timp până la finalul sezonului, pariurile au început să se facă, iar doi dintre concurenți au șanse mari să câștige trofeul. Ambii fac parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar cheful mizează pe talentul lor. Iată cine sunt cei doi concurenți care au șanse uriașe să câștige sezonul 9 Chefi la Cuțite.

Cine sunt cei doi concurenți care au șanse uriașe să câștige sezonul 9 Chefi la Cuțite

În timpul preselecțiilor, doar 170 de persoane au primit cuțitele pentru a merge în etapa de bootcamp. Cu toate astea, după o selecție dură și probe de foc, doar 75 dintre aceștia au avut șansa să gătească în bucătăria „Chefi la cuțite”.

În urma unor probe importante, Cătălin Scărlătescu și-a ales echipa și toți concurenții pe care îi are alături în acest sezon au îmbrăcat tunica mov. Aceștia luptă sub atenta îndrumare a lui Cătălin Scărlătescu.

Iată cine sunt concurenții din echipa mov

Toți cei 8 concurenți sunt tineri și dornici să câștige trofeul și marele premiu. Însă, doar unul dintre aceștia va fi norocosul. Rămâne de văzut cum vor evolua fiecare pe parcursul show-ului.

Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani

Alexandru Bădițoaia (cuțit de aur), în vârstă de 28 de ani

Vincenzo Aiello (Enzo)

Valentina Ioniță

Andra Mihail

Luca Pintea

Nicoleta Pop

Florin Revesz

Există însă și doi concurenți din echipa lui chef Cătălin, care sunt considerați cei mai talentați. Este vorba despre Alexandru Bădițoaia, care a primit cuțitul de aur și Vincenzo Aiello (Enzo), la fel de dornic să câștige.

Cine sunt Alexandru Bădițoaia și Enzo

Alexandru Bădițoaia

Tânărul în vârstă de 28 de ani a primit cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu, după ce l-a impresionat cu preparatul său, la preselecții. Este de meserie bucătar și spune că este extrem de fericit cu ceea ce face.

Alexandru Bădițoaia a primit cuțitul de aur

În prezent, Alexandru  lucrează ca sous chef la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Acesta este dornic să își arate talentul în bucătărie și să își testeze limitele. La preselecții, el a ales să gătească sushi de carne vită și pentru că a fost extrem de reușit, a primit cuțitul de aur.

Enzo

Vincenzo Aiello (Enzo)

Enzo, așa cum îi spun colegii, este un alt cncurent talentat, despre care se spune că are mari șanse să câștige trofeul „Chefi la Cuțite”.

În sezonul anterior, acesta a a reușit să treacă peste primele două probe din bootcamp. Atunci, la a treia probă, acesta a fost eliminate din concurs. Tânărul își dorește cu ardoare să demonstreze că are potenția și este gata să facă senzație pe bancul de lucru.

Gina Pistol a fost înlocuită la „Chefi la cuțite”

Locul Ginei Pistol, care a devenit de curând mama, a fost luat de Irina Fodor. Astfel că, soția lui Răzvan Fodor este noua prezentatoare a sezonului 9.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt ‘training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele ‘interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

 

Urmăriți Impact.ro și pe