Cine se bucură și cine ”a luat foc” după întreruperea Ligii 1. Gigi Becali, reacție fără precedent

Redacția IMPACT 12.03.2020, 18:29
Cine se bucură și cine ”a luat foc” după întreruperea Ligii 1. Gigi Becali, reacție fără precedent

Epidemia globală de COVID-19 afectează și lumea sportului de la noi. Mai exact, numărul tot mai mare de cazuri depistate, pe teritoriul României, a dus la o panică generală și în rândul reprezentanților din fotbal. De aceea, s-a hotărât suspendarea Ligii 1 până pe data de 31 martie.

Cine se bucură și cine ”a luat foc” după întreruperea Ligii 1

Dacă pentru unii a reprezentat un motiv de bucurie, alții au “luat foc” din pricina deciziei venite în această joi. Reamintim că în România au fost confirmate de 50 de cazuri, până în momentul de față. Cel mai probabil numărul de pacienți va crește și în următoarele ore, dar și pe parcursul zilelor viitoare. Autoritățile estimează că “vârful” îmbolnăvirilor va coincide cu Sărbătorile Pascale.

Cine se bucură și cine ”a luat foc” după întreruperea Ligii 1. Gigi Becali, reacție fără precedent
Liga 1 a fost întreruptă, dar pe Gigi Becali nu l-a bucurat deloc o asemenea veste

Gigi Becali, reacție fără precedent

Vestea întreruperii campionatului l-a bucurat de exemplu pe Adrian Mihalcea, proaspătul antrenor al celor de la Dinamo. Acesta a fost prezentat chiar joi, 12 martie, la cârma unei echipe care a pierdut ultimele trei meciuri de campionat. ”E o măsură normală, nu putem să riscăm sănătatea oamenilor. Iar pe mine mă ajută să cunosc jucătorii și să ne intrăm în formă. Vom face antrenamente, normal”, a spus Mihalcea la conferința de presă de prezentare.

Cel mai deranjat a fost patronul FCSB. În acest sens, Gigi Becali a avut o reacție neașteptată.

”Văd că în Anglia s-a jucat cu nu știu câți spectatori (n.r. face referire la Liverpool-Atletico Madrid în Liga Campionilor, de miercuri seara, care s-a jucat cu peste 60 de mii de spectatori). La noi, s-au vindecat astăzi 3 români, vă dău eu în premieră. Avem 8 vindecați deja. Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei”, a transmis Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Pe Gigi Becali nu l-a bucurat absolut deloc această decizie. Latifundiarul a spumegat când a auzit că se va întrerupe campionatul, din pricina pericolului epidemiologic.

”Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toți bolnavii de coronavirus, așa cred. Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb”, a mai susținut Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI