EXCLUSIV

Cine sare în apărarea lui Cătălin Măruță, numit ”pervers” de Bianca Drăgușanu și reclamat la CNA de Simona Sensual. E chiar neaşteptat! EXCLUSIV

Carmen Andrei 24.11.2021, 16:34

Cătălin Măruță a reușit, în ultimele zile, să le scoată din sărite pe cele două dive, în cadrul emisiunii de la PRO TV. Dacă Bianca Drăgușanu l-a numit ”pervers”, după ce acesta i-a adresat întrebări incomode, iată că Simona Sensual a trecut la fapte, reclamându-l la CNA, pe motiv că s-ar fi făcut aluzii răutăcioase la adresa ei, împreună cu invitații Cornel Palade și Romică Țociu. Se pare însă că celebrul prezentator știe până unde să se întindă cu gluma. În apărarea lui Cătălin Măruță sare, de data aceasta, Radu Herjeu, fost membru CNA, de fapt, unul dintre cei mai duri. Iar Cornel Palade, autorul glumelor nesărate la adresa Simonei, își cere iertare, prin intermediul www.impact.ro.

Cătălin Măruță, numit ”pervers” și reclamat la CNA de Bianca Drăgușanu. Cine sare în apărarea prezentatorului TV

Cătălin Măruță a avut parte de o perioadă foarte agitată, reușind performanța de a-și atrage numai dușmănii, în show-biz, din dorința de a crește audiența PRO TV. Recent, Simona Sensual s-a supărat foc pe celebrul prezentator.

”Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat, iar el a instigat, în loc să medieze. Sper ca CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a declarat Simona Sensual pentru wowbiz.ro.

Simona Sensual s-a suparat si ea pe Catalin Maruta
Simona Sensual s-a suparat si ea pe Catalin Maruta

Radu Herjeu sare în apărarea lui Cătălin Măruță: ”E voie să ironizezi și să iei peste picior pe cineva, cât timp nu folosești un limbaj injurios”

Iată că lucrurile nu sunt atât de grave, pe cât par, astfel că moderatorul Cătălin Măruță are mari șanse să scape basma curată, neamendat de CNA. În apărarea acestuia sare Radu Herjeu, fost membru CNA, care lămurește acest gen de situații, de pe micul ecran.

“Din punctul meu de vedere, Cătălin Măruță nu a încălcat regulile audio-vizualului, e voie să ironizezi și să iei peste picior pe cineva, cât timp nu folosești un limbaj injurios. Dar, normal, Simona are dreptul să facă reclamație la CNA, va fi analizată. Cătălin Măruță a mai primit amenzi, de-a lungul vremii”, a declarat Radu Herjeu, pentru impact.ro

Cornel Palade, primele declarații, după glumele nesărate la adresa Simonei Sensual: ”Îi cerem iertare Simonei și eu și Romică Țociu!”

Contactat de reporterii impact.ro, actorul Cornel Palade, cel care de altfel a necăjit-o pe Simona Sensual, în respectiva ediție a emisiunii, cu glumele sale piperate, îi cere iertare femeii: ”Nu voiam să se ajungă la o ceartă între Cătălin Măruță și Simona Sensual, noi o iubim pe Simona! Îi cerem iertare, și eu și Romică Țociu, dacă am necăjit-o, e doar o emisiune de divertisment. |Cum să facă reclamație la CNA?”.

Bianca Drăgușanu, despre Cătălin Măruță: ”Fusesem anunțată că este un pervers”

Și Bianca Drăgușanu a pus tunurile pe Cătălin Măruță, în urmă cu câteva zile, pe motiv că prezentatorul i-ar fi adresat întrebări incomode, referitor la câștigurile financiare, subiect despre ar fi stabilit din start să nu discute.

”E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe