Cine o îmbracă pe Iulia Albu. Răspunsul e surprinzător. „O dată pe săptămână” (Exclusiv)

Badea Violeta 06.06.2022, 14:59

Iulia Albu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute specialiste în modă de la noi din țară. De-a lungul timpului, vedeta a surprins cu aparițiile sale extravagante și mulți s-au întrebat cu cine se consultă vedeta în privința ținutelor pe care le poartă. O zi pe săptămână se lasă pe mâna ei și poartă ce îi recomandă. Iată cine este omul de încredere al criticului de modă!

Iulia Albu a recunoscut tot. Cine o îmbracă o dată pe săptămână

Iulia Albu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați critici de modă din țara noastră. Mereu în ținute extravagante, așa își face Iulia Albu apariția pe micul ecran.

Nu de puține ori, vedeta a impresionat cu stilul său vestimentar inedit și mulți s-au întrebat dacă aceasta are vreun ajutor în ceea ce privește imaginea sa.

Ei bine, Iulia Albu a recunoscut, de curând, că are, într-adevăr, un om de încredere cu care se sfăuiește. Este vorba de fiica sa. În vârstă de 13 ani, Mikaela pare să-i fi moștenit în totalitate frumusețea mamei sale, dar și pasiunea pentru fashion.

„Da, și ea îmi dă sfaturi. Avem o zi pe săptămână în care ea mă îmbracă pe mine, adică vinerea, și o alta când eu aleg în ce să o îmbrac pe ea.

Așa că până acum, vinerea am avut grijă să nu-mi pun filmări. Mă poate surprinde oricând, cu orice.”, a declarat vedeta pentru Playtech.

Iulia Albu si Mikaela

„Mi-aș dori trei copii”

Iulia Albu trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un prosper om de afaceri, Mihai Alexandru sau Mike, așa cum i se mai spune. Cei doi sunt extrem de fericiți și au planuri mărețe împreună. În cadrul aceluiași interviu, criticul de modă a dezvăluit că ar vrea să aibă doi copii cu iubitul său.

„Sau un frățior, vom vedea, timpul le va rezolva pe toate. Mi-aș dori trei copii.”, a răspuns vedeta, după ce a fost întrebată dacă-i mai face o surioară fiicei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...