Exclusiv: Cine l-a scăpat pe Mario Iorgulescu de toate acuzațiile care i s-au adus. Nu este tatăl lui, ci o persoană extrem de influentă

Redacția IMPACT 15.02.2020, 12:25
Exclusiv: Cine l-a scăpat pe Mario Iorgulescu de toate acuzațiile care i s-au adus. Nu este tatăl lui, ci o persoană extrem de influentă
Mario Iorgulescu este cercetat penal după ce în septembrie 2019 a provocat un accident grav, în urma căruia un tânăr s-a stins din viață. Însă, timpul se scurge iar toată lumea se întreabă când va răspunde în fața legii fiul președintelui LPF pentru fapta comisă.

Mario Iorgulescu este protejat de o persoană extrem de influentă. Despre cine este vorba?

Se pare că fiul președintelui LPF ar avea relații la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Capitalei. Cel care-l protejează pe Mario este nimeni altul decât verișorul său, Petre Gino Iorgulesc, care este chiar comisarul șef al secției.
”Mario Iorgulescu ar fi fost ajutat și protejat în permanență de verișorul lui, Petre Gino Iorgulescu, comisar șef la Poliția Capitalei, Biroul Investigații Criminale. Domul comisar nu este nici el ferit de probleme legale. În 2007 a fost prins în flagrant când lua mită bani și tigări, în urma unui șantaj. Cu toate astea, cariera lui a fost într-o continua creștere”, potrivit informațiilor obținute de Impact.ro.
mario iorgulescu, protejat, persoana influenta
Mario Iorgulescu este protejat de o persoană extrem de influentă. Despre cine este vorba?

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare după ce a provocat un accident în urma căruia a murit un tânăr. A fost îngrijit în România imediat după tragediei, apoi transferat la o clinică din Milano. Acum, acesta locuiește într-o vilă, în Geneva, acolo unde este îngrijit de o asistentă non-stop. Însă, potrivit surselor menționate mai sus, cadrul medical ar fi drept ”paravan”, ținându-l astfel departe de revenirea în țară.

Mai exact, Mario Iorgulescu își trăiește acum viața în aceeași casă în care a locuit și pe perioada studiilor. Tânărul a terminat ultimii doi ani de liceu, dar și facultatea în Elveția. De asemenea, în ciuda faptului că a provocat un accident soldat cu morți, el nu este căutat prin Interpol.

”El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”, spuneau surse din spital pentru wowbiz.ro, la începutul lunii ianuarie 2020.
Urmăriți Impact.ro și pe