Cine l-a bătut pe Cătălin Măruță în autobuz, în București. „Mi-a dat un cap în gură”. A povestit după mai mulți ani

Stan Filon 12.01.2022, 16:17
Cine l-a bătut pe Cătălin Măruță în autobuz, în București. „Mi-a dat un cap în gură”. A povestit după mai mulți ani

Cătălin Măruță a fost bătut! Omul de televiziune a povestit despre primele sale experiențe atunci când a venit în București să studieze dreptul. Tânărul Cătălin Măruță a dat piept cu realitatea dură din capitala României și a rămas perplex. În plus, vedeta a povestit că nepăsarea oamenilor din jurul său l-a șocat parcă mai mult decât violența pe care a simțit-o pe propria-i piele.

Cătălin Măruță, bătut într-un autobuz din București

Cătălin Măruță s-a născut la Târgu Jiu, unde a urmat și școala. Când a venit vorba de facultate, Măruță a ales Bucureștiul, unde s-a înscris la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu. Odată ajuns în București însă, a rămas șocat  de viața din Capitală.

Omul de televiziune a mărturisit în propriul podcast că a simțit pe pielea sa cât de dură era atunci viața în București. Acesta a povestit un episod care a avut loc în autobuzul 102. I-a rămas întipărit în memorie, mai ales pentru că a ajuns direct la urgențe, după scurta sa călătorie. Dar ce s-a întâmplat mai exact? Ei bine, Cătălin Măruță a fost bătut după ce a intervenit fără să știe într-un furt.

Catalin Maruta, batut intr-un autobuz din Bucuresti
Catalin Maruta, batut intr-un autobuz din Bucuresti

„Era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat”

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă». Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în gură, în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească.

Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a povestit Cătălin Măruță.

S-a pitit după tejgheaua unui magazin

Acesta nu a fost singurul episod de acest fel. Cătălin Măruță a fost la un pas să fie tâlhărit. A scăpat cu fuga, însă hoții nu s-au lăsat și l-au urmărit. A fost nevoit să intre repede într-un magazin, unde s-a ascuns după tejghea pentru a scăpa întreg. „Am zis: «Băi, unde am venit?» Ăsta era Bucureștiul atunci”, a încheiat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță nu a mai vrut să aibă tangențe în vreun fel cu infractorii, așa că a renunțat și la Drept. Și-a găsit un loc de muncă la un post de radio, iar ulterior la unul de televiziune. A fost gazda emisiunii „Trupa DP 2” și „Tonomatul DP 2”, la TVR, și „Trezește-te la realitate cu Măruță”, la Realitatea TV, iar de 13 ani are propria sa emisiune la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...